Dagens Horoskop for Fisken: Et Dyk ned i Fortiden

Din Familiehistorie Skaber Dig

Hvordan værner du om din families historie, kære Fisk? Gemmer du små erindringer i en æske, udstiller du arvestykker, eller samler du måske scrapbøger? Du ved sikkert allerede, hvor værdifuld din families historie er, men spørgsmålet er, om du formår at bevare den lige så godt, som du burde.

Det er tid til at tage skridt mod at optage og gemme dyrebare genstande og minder fra forældre, bedsteforældre, søskende og andre familiemedlemmer. Og glem ikke din egen historie, også den er værd at bevare. En dag vil du være glad for, at du gjorde det.

De Hjælpsomme Planeter

Med hensyn til den planetariske energi for i dag, er der en hjælpsom aspekt mellem Lady Luna og Uranus. Denne kombination bringer en levende energi ind i dit liv, som sætter os alle i humør til at være medfølende og fejre hinanden. Så i dag, kære Fisk, er det en dag til at dele din medfølelse med dem omkring dig, og måske endda fejre de små ting i livet, der gør hver dag særlig.

Højpræstinden Viser Vejen

Dagens tarotkort er Højpræstinden. Hun er den klogeste kvinde, du nogensinde har mødt. Og ligesom de klogeste mennesker i dit liv, vogter hun sine hemmeligheder nøje. Hun er en påmindelse om, at for at kende dig selv, skal du også værne om dine hemmeligheder og din indre visdom. Så brug denne dag til refleksion og selvindsigt, Fisk, og husk at det er okay at holde visse ting for dig selv.

En Sidste Tanke

I dag, kære Fisk, er det tid til at tage en dybere dykning ned i din fortid, dele din medfølelse med verden og fejre de små ting i livet. Husk at værne om din families historie, og at du også har ret til at have dine egne hemmeligheder. For at kende dig selv, skal du først kende din fortid. Hvordan vil du begynde denne rejse i dag?​1​.