1. Dagens horoskop for Skorpionen opfordrer til åbenhed og kommunikation om følelser. Skorpionen bør ikke tænke, at følelser altid skal holdes hemmelige. I stedet er det vigtigt at holde kanalerne åbne for følelsesmæssig udtryk​.
  2. Skorpionen er et fast vandtegn, der regeres af Mars og Pluto. Dets symbol er skorpionen, og det er det ottende tegn i zodiakken. Skorpionen er kendt for at være seriøs i deres mission om at lære om andre og har en utrolig nysgerrighed og intuition. Skorpionens farver er rød og sort, og dets tarotkort er Døden​​.
  3. Skorpionen er forbundet med konstellationen kendt som Scorpio, der går tilbage til babyloniske tider. Det er også forbundet med den røde stjerne Antares, også kendt som “Mars’ rival” eller “Skorpionens hjerte”​.
  4. Ifølge græsk mytologi er Skorpionen forbundet med døden af Orion, en jæger, der blev stukket til døde af en skorpion for at prale om, at han kunne dræbe alle dyr i vildmarken​.
  5. Skorpionen er også forbundet med midten af efteråret, hvor solens varme og lys begynder at aftage. Dette er tiden på året, hvor mange kulturer observerer temaer om død og genfødsel, som Halloween og Allehelgensdag​.
  6. Som et fast tegn er Skorpionen kendt for sin dybe, vedholdende og besatte tendenser, især da det begynder midten af efteråret, når sæsonen er mest “fast” og etableret​​.
  7. Skorpionens personlighedstræk er relateret til dets element, vand, som symboliserer det flydende, adaptive, men alligevel håndgribelige form af stof. Skorpionens kreativitet, intuition, fantasi og stærke undersøgelseskræfter er alle sammenlignelige med vandelementets konsoliderende forbindelser​2​.
  8. I klassisk astrologi er Mars planetarisk hersker over både Vædderen og Skorpionen. I Skorpionen tager Mars’ krigslystne tendenser en mere hemmeligholdende og skjult udtryk, hvilket resulterer i en langsommere, køligere og mere beregnet brug af vrede og drev. Skorpionen er mere tålmodig, og emotionelt og psykologisk nuanceret end den bratte og dristige Vædder​.