Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gepard idag - smuk elegant og hurtig.

Dagens humør

Dagens humør for Tvillingen ligger på en solid 4 ud af 5. Du er som en børneleg, sprøjter med energi fra alle hjørner af universet! Jupiter holder fest i dit stjernetegn, og det blænder et stærkt lys på dagen for dig. Du bliver nok overmandet af spontanitet og hjertelighed, som gør det nemt for dig, at smile og skabe en følelse af lykke omkring dig. Men, pas på! Tvillinger kan ofte få for meget af det gode, kan de ikke?

Kærlighed

Kærlighed for Tvillingen i dag får 3 ud af 5. Venus i symfoni med din Sol bringer blide vibrationer ind i jeres kærlighedsliv. Du viser din kærlighed og hengivelse i dag på måder, der vil fjerne enhver tvivl hos din partner. Det er dog hviskende taknemmelighed fra universet, der minder dig om, at sand kærlighed også betyder at give plads, og lad din partner have deres eget rum. Kan du håndtere det?

Arbejde

Nu, for arbejde, det er en festdag med en karakter på hele 5! Tvillingen i dig er på sit højdepunkt i dag, arbejdsmæssigt. Med Merkur i dit hjørne, vil du finde det nemmere end nogensinde at tage hånd om opgaver og udfordringer på arbejdspladsen. Din evne til hurtigt at lære og tilpasse dig, vil vise sig uvurderlig i dag. Hvis dette ikke er en dag til at tage fat på de forvirrende opgaver, hvad er så?

Venner

Med venner sidder Tvillingen på en 3. Med månen i dit 11. hus kan du forvente en fornyet forbindelse til dine ven-skaber. Din naturlige nysgerrighed og evne til at inspirere vil bringe en forfriskende nyt liv til dine venskaber i dag. Men hæld ikke det hele over dem! Det gamle ordsprog, “man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt”, er værd at huske, ikke?

Familie

Og i forhold til familie, er karakteren for i dag en 4. Med Saturn stående i dit 4. hus, vil du sansynligvis finde en dybere forbindelse til din familie. Dette kunne være en stor dag for en samtale med et familiemedlem, du ikke har set i et stykke tid. Men husk lige at “ingen er profet i sin egen by”, så det er bedst ikke at blive for udfordrende.

Succes

Når det kommer til din succesrate i dag, får Tvillingen en stærk 5! Med Solen skinnende klar over din Jupiter, vil du føle en stærk tiltrækning mod det ukendte, det nye og det spændende. Tvillinger elsker eventyr, og i dag vil du finde masser af dem! Skynd dig derfor, for som ordsproget siger: “den der kommer først til mølle, får først malet”.

Dagens dyr

Dagens dyr er selvfølgelig den hurtige og smidige gepard. Ligesom geparden, er du hurtig, fleksibel og altid klar til at springe ud i eventyret. Du fanger dagens energi og omfavner spontaniteten, der kommer med det.

Dagen i dag, torsdag den 13. juli, viser sig fra sin bedste side. Den er fuld af energi og eventyr, netop som en typisk dag for en Tvilling bør være. Så hop ud i det, og husk at smil til verden, og verden vil smile tilbage til dig!