Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Delfin - klog og legesyg.

Dagens humør (3/5)

Dagens humør placerer sig i den gode ende for Stenbukken. Universets energimatrix snurrer rask i baggrunden, og flyder nænsomt ind i dit eget energifelt, og sørger for, at din generelle tilstand er mere opadgående. Selvom der er et lille men, kommer det fra Venus’ tilbaketrekning, som desværre fjerner en smule af det dragende smil på dine læber. Trim din mentale sejlbåd, for kaptajn, vi er i farvandet 3/5!

Kærlighed (4/5)

Når det kommer til romance, er vi i Stenbukkens paradis. Takket være Mars, planeten af passion og kærlighed, er din charme på det højeste. Du er magnetismen selv, der trækker dit himmeludvalgte objekt af lidenskab tættere på. Er der en speciel person i dit liv, er dette tidspunkt lige dele lykke og glæde. Hvad venter du på, romantiske ildsjæl? Gå ud, og lad hjertet bære din kærlighed frem, min karakter er 4/5!

Arbejde (2/5)

På arbejdet tegner dagens billede sig en smule knap så lyserødt. Saturn, din herskende planet, er gået i dvale og betyder lidt fravær af nødvendigt fokus. Arbejdsmæssige udfordringer kan dukke op, og du kan føle dig som en akrobat på line uden sikkerhedsnet. Men lad dig ikke slå ud, gemmer amatørisheden ikke en professionel i sig? Husker du at tage et skridt ad gangen: 2/5 er ikke et tragediens teater, men opfordring til tålmodighed!

Venner (5/5)

Er du klar for en rutsjetur af latter, sjov og gode oplevelser? Dine venlige relationer blomstrer op som tusindfryd under en forårssol, takket være kviksilver planet Merkur. Samværet med dine venner vil bringe glæde, energi og masser af munterhed med sig. Lev i nuet, Stenbuk, for dagens score er hele 5/5!

Familie (3/5)

Familielivet ser i dag jævnt ud. Venus’ svævende energier kan skabe misforståelser. Afklaringer og klare samtaler vil være nøglen til at undgå konflikter. Hvorfor ikke arrangere en hyggelig aften med familiemedlemmer der bringer fred i sindet? Vi ender midt i skalaen, med en solid 3/5.

Succes (4/5)

Idag blinker successens stjerne klart for dig, Stenbuk! Her er plutons indflydelse med til at oplad din styrke til at tackle enhver udfordring der står i vejen for din succes. Opnåelsen af dine mål synes ikke længere som en fjern drøm, men en realitet klar til at blive virkeliggjort. Dagens succesrate? En glitrende 4/5!

Dagens dyr: Delfin

Hvorfor er delfinen dagens dyr, spørger du? Altså, Stenbuk, delfinen er kendt for sin intelligens, sociale karakter og evne til at overleve mod odds, og det afspejler din dag fuldstændig!

Denne torsdag den 13. juli viser sig værende en blandet landhandel, men husk på, at hvert øjeblik er en mulighed for at vokse og lære. Tag dagen ind i den bemærkelsesværdige ildhu delfinen repræsenterer. Du er stærk. Du er en fighter. Du er Stenbukken, og intet kan stå i din vej!