Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hare idag - hurtig og glad.

Dagens humør

Giv dig selv en klapsalve, Skytten! Med Venus i skøn harmoni med dit stjernetegn, skyder vi dagen i gang med fuld fart og humør på en strålende 5’er. Der er lagt i kakkelovnen til en dag fyldt med optimisme, spontanitet og masser af jublende humør. Så spids dine ører, stræk dine vinger og nyd denne skønne blanding af energi og godt humør. Selvom det måske er en torsdag, så mærker du universalenergiene suse om ørerne og du kan sandsynligvis ikke stå stille. Er det ikke fantastisk?

Kærlighed

Kærlighedens planet, Venus, danser i takt med dit stjernetegn. Det giver en kærlighedsbarometer på en skøn 4’er. Din naturlige charme og glæde vil være svær at modstå og du vil tiltrække kærlighed fra alle hjørner. Hvis du er single, er det et fremragende tidspunkt at møde nye mennesker. Og er du allerede i et forhold, så vil der være en gennemgående fornemmelse af harmoni og samhørighed. Har du husket at fortælle din partner, hvor meget han/hun betyder for dig?

Arbejde

Arbejdsmæssigt giver vi dog kun en 3’er i dag. Mars styrer dit arbejdsliv og planeten er for tiden i konflikt med dit stjernetegn, Skytten. Du kan stadig præstere på højeste niveau, men det kan kræve lidt mere tålmodighed end sædvanligt. Så husk at tage dybe indåndinger og sætte tempoet ned. Verden kommer ikke til at ende, fordi du ikke får løst alt i dag. Arbejde er vigtigt, men husk at det ikke skal koste din trivsel.

Venner

I din omgangskreds vil du i dag mærke en solid karakter på 4. Venner fylder meget i din verden, og i dag vil du mærke, at deres kærlighed og støtte er uundværlig. Takket være en stærk forbindelse mellem din sol og Venus, vil du forstå, hvilken betydning de har for dig, og det skal du ikke være bange for at dele med dem.

Familie

Familien er vigtig for dig, Skytten, og med Månen dansende i dit fjerde hus, kan du ikke undgå at mærke kærligheden. Familiedynamikken får en generøs 5’er, og det kan være en belejlig anledning til at samle familien omkring middagsbordet eller til at ringe til en nær slægtning, du har savnet. Det handler om at nyde hinandens selskab og holde traditionerne i hævd.

Succes

På succesbarometret giver vi Skytten en fin 3’er i dag. Ikke alle dage kan være højfolk og bannere i toppen, men det betyder ikke, at der ikke er små succeser, som kan fejres. Husk at hver lille sejr er et skridt på vejen mod det endelige mål. Bliv ikke frustreret, hvis du ikke stormer frem – det er også ok at gå stille med dørene engang imellem.

Dagens dyr

Dagens dyr er ingen ringere end haren. I lighed med dig, Skytten, vil en hare altid hoppe fremad, aldrig tilbage. Det er bot din positive attitude og din evne til at springe over forhindringer, der gør haren til et perfekt match for dig i dag. Husk at bruge haren som inspiration til at tage modige spring fremad.

I dag, torsdag den 13. juli 2023, har du som Skytte alle chancer for at gøre dagen til en fest. Det handler blot om at springe ud i det og gøre det bedste mulige ud af de muligheder, der byder sig. Husk, at livet er for kort til at sidde i skyggen – så ind med fuld kraft og hovedet højt. For som man siger: Uden hæmninger, ingen fremskridt!