Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hest - arbejdssom og stærk.

Dagens humør: 4

Hey Løver, i dag er jeres humør næsten på toppen! Med stjernernes konstellation forespejles en strålende dag for jer. Torsdag, der traditionelt har været domineret af planeten Jupiter, skaber harmoni i jeres indre univers, og det løfter jeres humør op på 4 ud af 5.

Kærlighed: 3

På kærlighedsfronten er der rumsteren i kosmos. Selvom ilden i jeres hjerte flammer som altid, bringer Venere en smule uklarhed med sig. Det er dog ikke grund til panik, bare en påmindelse om at være opmærksom og tålmodig. Karakteren lander på en solid 3 ud af 5 i dag.

Arbejde: 2

Professionelt set, kan der være uro i horisonten. Mars’ indflydelse kan i dag øge konkurrencebegæret og frustration hos jer, Løver. Pas på med ikke at miste jeres ro. Husk, nogle slag er det bedst ikke at deltage i. Arbejdsdagen får derfor 2 ud af 5.

Venner: 4

På vennernes tag er loftet højt i dag. Merkur, der styrer kommunikationen, er på jeres side, hvilket åbner op for gode samtaler og forståelser blandt venner. Med deres støtte kan I løfte jer op fra eventuelle dalene. Vennefronten scorer derfor en flot 4 ud af 5 på skalaen.

Familie: 4

Når det kommer til familie, bringer månen emphati og omsorg ind i billedet. I dag vil det føles som om familiens bånd bliver endnu stærkere og det glæder jeres generøse natur. I kan dermed forvente en behagelig og nærende dag sammen med familien. Vi lander på 4 ud af 5.

Succes: 3

På succes er der blade i luften, men intet i vejen for jeres fremragende præstation. Det krebinde og målrettede Saturn opmuntrer til vedholdenhed på trods af set-backs. Hver modgang er en trin op på stigen til succes, så hold gripet klemt om det. Derfor får dagen 3 ud af 5 i succes.

Dagens dyr bliver derfor: Hesten
Hesten er kendt for sin styrke, utholdenhet og skønhed, ligesom jer, Løver. Den repræsenterer jeres behov for at omfavne friheden og holde hovedet højt, uanset de udfordringer der må komme.

Vær sikker på, Løver, i dag, den 13. juli 2023, torsdagen under skyernes uendelige dans, vil være en bemærkelsesværdig dag fyldt med læring og oplevelser. Husk at være i nuet og gribe dagen til fulde. Ildens element vil brænde stærkt i jer og lyse vejen for jer. Husk, vi er alle børn af stjernerne.