Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant - stærk og viljefast .

Dagens humør

3/5. På denne mandag er humøret blandet for Skorpionerne. På grund af Saturns position i dit syvende hus skaber det en vis bekymring i dit sind, men samtidig giver Venus’s tydelige lys i dit femte hus visdom og styrke til at klare udfordringerne. Så selvom du kan føle dig lidt spændt, vil din indre styrke og positive holdning sikre, at du kommer igennem udfordringerne!

Kærlighed

4/5. Venus bor i dit femte hus, det bringer romantik og spænding i din kærlighedsliv. Hvis du har partner, kan dette være en dag med fornyet kærlighed og glæde. Og hvis du er på udkig, kan du tænke “Kan lynten slå ned, hvor jeg mindst venter det?” Du kunne nemt støde på en særlig person, der får dit hjerte til at synge!

Arbejde
2/5. På arbejdsfronten er der nogle kampe, der skal kæmpes. På grund af Saturns position, kan du føle ekstra pres, men lad dig ikke gå på af det. Husk at holde fast i dit motto “Hvad der ikke slår mig ihjel, gør mig stærkere,” og bliv ved med at arbejde mod dine mål. Selvom det er en hård kamp, er sejren mere sød, når den er hårdt vundet!

Venner
3/5. Dine venskaber bringer lys ind i dit liv på denne mandag. Mars’ tilstedeværelse i dit ellevte hus giver dig muligheder for sjove sociale sammenkomster og nye bekendtskaber. Så, trods en turbulent dag, vil dine venner være der for at løfte dit humør.

Familie
4/5. Der er mulighed for en behagelig og harmonisk dag med familien. Med Venus i dit femte hus, kan du forvente en afslappende aften. Så hvorfor ikke forvandle en ellers træg mandag til et mindeværdigt øjeblik for familien?

Succes
3/5. Selvom succes på arbejdsfronten kan synes at være en udfordring, betyder det ikke, at du ikke vil opfylde dine ambitioner i dag. Dit arbejdshårdte mindset, kombineret med din vedholdenhed, hjælper dig med at opnå dine mål. Og husk: “Det er altid mørkest lige før daggry”.

Dagens dyr er elefanten. Elefanten symboliserer Skorpionens styrke, udholdenhed, og den evne til at overvinde store forhindringer, der ligger foran dem, ligesom de udfordringer du står over for i dag. Så husk at kanalisere dit indre elefant, hvilket vil hjælpe dig med at håndtere dagen på en positiv og produktiv måde.

Vi afslører denne mandag den 10. juli med det overordnede budskab – Du er stærk, modstandsdygtig og i stand til at overvinde enhver udfordring, der kommer din vej. Så husk at smil, og tag dagen i mod med åbne arme.