Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en svane idag - elegant og smuk .

Dagens humør:

I dag bedømmes dit humør til en solid 4. Du er naturligvis en ægte Krebs, og med Månen, der styrer dit humør, i din fordel i dag, vil du opleve dage hvor du føler dig afbalanceret og lykkelig. Vær ikke overrasket, hvis du bemærker, at dit smil smitter af på dem omkring dig.

Kærlighed:

Kærlighedsbarometeret indikerer en 3 for i dag. Med planeten Venus, der påvirker din astrologiske kærlighedssektion, kan der opstå lidt uro. Men husk, at udfordringer i kærlighedslivet er en del af pakken. De hjælper dig med at lære, vokse og forstå hinanden bedre. Måske er det på tide at bryde isen og tage en ærlig snak?

Arbejde:

På arbejdet score du en flot 4 i dag. Mars, krigerens planet, ser ud til at være på din side i dag. Dagens arbejdsenergi peger i retning af produktivitet og proaktivitet. Tag tyren ved hornene, krebsen! Du har alle forudsætningerne for at gøre en glimrende indsats, så hvorfor ikke udnytte det?

Venner:

Venner – kært barn har mange navne og i dag scorer du en solid 5. Din måne er i linje med din sociale sektor, så du vil utvivlsomt føle dig mere tilpas i selskab med dine venner. Der er harmoni i luften, så det er et ideelt tidspunkt at tilbringe kvalitetstid med dem du holder af.

Familie:

Når det kommer til familie, scorer du i dag en 4. Nogle gange kan du som en Krebs føle dig som en mellemmand, men husk at det er på grund af din evne til at være empatisk og forstående. Gør brug af disse kvaliteter i dag når du interagerer med dine familiemedlemmer, så vil du opleve at dit hjem er fyldt med harmoni.

Succes:

Endelig står succes på en stærk 5’er. Energien fra planeten Jupiter, forbundet med held og fremgang, smiler til dig i dag. Det ser ud til, at stjernerne er på din side, så gør dig selv en tjeneste og forfølg dine drømme uden tøven, krebsen!

Dagens Dyr:

Dagens dyr er en svane. Den repræsenterer din evne til at vise din sande skønhed både indvendigt og udvendigt. Din medfølsomme natur giver dig styrken til at give og modtage kærlighed på samme måde som en svane gør. Husk at alt, hvad du gør i dag, afspejler din indre skønhed!

Hold hovedet højt, Krebsen! Det ser ud til at blive en fantastisk dag for dig. Denne mandag d. 10.07 ligger klar til at blive erobret af dig. Uanset hvilke udfordringer du støder på, husk at dit smil er dit stærkeste våben. Nyd dagen!