Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant idag - stærk vis.


Dagens humør

Søndagens indflydelse på Vandmandens humør giver en karakter på 4. Tja, så ringede kirkeklokkerne igen! En afslappende søndag er lige, hvad Vandmanden har brug for for at oplade batterierne. Både Venus og Mars udstråler positive energier. Udnyt dette og lad dig ikke rive med af andres humør!

Kærlighed

I kærlighedens verden får Vandmanden et flot 3,5. Kærtegn og lidenskab er et tema for dagen. Er du single, Vandmand? Dit aura trækker en potentiel partner nærmere. Hvem ved, kærligheden kan meget vel være lige om hjørnet! Hvis du er i et forhold, så husk at give din partner en ekstra portion af opmærksomhed i dag.

Arbejde

Arbejde, selvom det er søndag? Vandmanden er altid tændt! Vi giver dog i dag på arbejdsfronten en moderat karakter på 3, da den kosmiske energi råder dig til at tage en pause fra dit professionelle liv. Måske er det tid til at dykke ned i nogle af de bøger, der er stablet på natbordet?

Venner

Venner? Ja, de er der i stor stil i dag! Med Pluto i din 11. hus, skinner stjernerne med en fuld 5’er på venne-skalaen i dag. Vent ikke med at indkalde dine venner til en afslappende dag ved stranden eller måske en gåtur i skoven?

Familie

Familietid i dag scorer en 4, i dag burde være en dag med familiehygge. Vandmanden, vis din familie din taknemmelighed – du ved, man høster, som man sår!

Succes

På succesbarometeret rækker vi op på 3,5. Selvom det er søndag, kan der være små sejre at hente. Om det så handler om at vinde et brætspil med familien eller at afgøre et gammelt diskussionsemne – alt tæller som en sejr!

Dagens dyr

Hvad med dagens dyr, så? Her kommer elefanten ind i billedet. Den er kendt for sin styrke og visdom – præcis som dig i dag, Vandmanden!

Sådan en søndag den 9. juli bringer både positiv energi og afslapning til Vandmanden. Nyd hvileperioden, samtidig med at du forkæler dem, du holder af. Husk, livets små øjeblikke er lige så vigtige som de store begivenheder. En varm og hyggelig søndag venter forude. Gør det bedste ud af det!