Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panter - elegant og kraftfuld.


Dagens humør

Vædderen, din søndag starter med en humørkarakter på 4. Dette skyldes, at Mars, din herskende planet, kommer forbi med nogle fantastiske energier. Du vil tilsyneladende have en appetit på livet, springfyldt med energi og føler stor entusiasme for dine planer. Men husk, lidt selvkontrol går langt. Du behøver ikke gøre alt på én gang.

Kærlighed

Kærlighedsmeteret står på 3 i dag, Vædder. Du går ikke kompromis med hjertets anliggender, og med den intense energi fra Mars, er du opsat på at gøre dine romantiske intentioner klart. Er det ikke et spændende kapløb mod kærligheden, der gør dit hjerte til at pumpe hurtigere?

Arbejde

På arbejdsfronten giver vi karakteren 2, idet det er vigtigt at finde en balance mellem passion og ro. Med Mars i dit teleskop, kan du have tendens til at være lidt for ivrig efter at tage spændende, men ukalkulerede risks. Tænk to gange før du hopper fra springbrættet, okay?

Venner

Når det handler om social omgang med venner, står vi ved en solid 5. Ja, du læste det rigtigt! Med din naturlige lederevne og Mars’sk brændende energi, har du alle forudsætningerne for at have en fantastisk dag med vennerne omkring – aldrig et kedeligt øjeblik!

Familie

For familieforholdstår barometeret på 4. Din typisk selvstændige natur kan sætte krydstogt i denne periode, og du kan gøre en verden til forskel i familiens liv. Men vær opmærksom på at kontrollere din Mars-fyrede hovmodighed. Husk, lidt ydmyghed kan nok være godt for alle.

Succes

Når det kommer til succes, viser skala som hedder 3. Du har en dristig og eventyrlysten ånd, takket være Mars, men det er også vigtigt at have et solidt fundament for at bygge disse drømme på. Træer med dybe rødder vokser til himlen, gør de ikke?

Sundhedsfaktoren runder op med et strålende 4. Af natur er du meget fit, med Mars der pumper adrenalinen i dine årer. Glem dog ikke at slappe af og genoplade.

Dagens dyr

Vædderen, dit dyr for dagen er en panter. Ja, præcis som dette elegante og kraftfulde dyr, er du modig, afgørende og klar til at vinde over ethvert udfordring med din Mars-drevne vilje. Giv ’em helvede, tiger!

For at afrunde denne mangfoldige søndag, den 09. juli, skal du huske at slå din indre panter løs, hoppe ind i handling, men alligevel bevare balancen. Dit æventyr er lige om hjørnet, men gør dig klar til at danse – ikke sprinte – mod det. Her er til en søndag fyldt med handling!