Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en delfin idag - elegant , smuk og legesyg.


Dagens humør:

Tvillingen! Din humør-score for denne søndag er en solid 4. Tvillingens planeter, Merkur og Venus, er i samspil, og det vil give dig et boost af selvtillid og positivitet. Du vil føle en følelse af indre fred og ro, og dagens energi vil hjælpe dig med at se det halvfulde glas i stedet for det halvtomme.

Kærlighed:

Kærlighedsmeteret viser en pæn 3 i dag. Kærlighedsstjernen Venus, der styrer Tvillingen, er i sin gang langs kærlighedsstigen, og det lover godt for romantik. Men husk, ingen rose uden torne! Forbered dig på at håndtere mindre uoverensstemmelser med din partner. Vis din TV-tjekkede charm og diplomati for at genoplive kærlighedens flamme.

Arbejde:

Ekstra! Ekstra! Der er gode nyheder på arbejdsfronten, Tvillingen! Din trivselsfaktor på jobbet er en anseelig 5. Med Merkur, din karriereplanet, der blinker optimistisk, vil du opleve nye muligheder der griber dig. Arbejdet vil ikke føles som en møllesten om halsen i dag. Du vil nemlig være energisk og nyde hver opgave du udfører.

Venner:

I forbindelse med dine venskaber giver jeg dig en 4. Med Mars, planeten for venskaber, i dit hus, er du klar til at skabe nogle varige minder med dine nærmeste venner. Tag et skridt fremad og arranger noget sjovt – Hvad med en spontan udflugt?

Familie:

I husets afdeling er du på en stabil 3. Mens månens stråler kan puste nyt liv i nogle gamle familieproblemer, har du kræfterne til at tackle det. Husk, ingen familie er perfekt. Vi har alle vores prøvelser, men når alt kommer til alt, holder vi sammen, ikke?

Succes:

Triumfbarometeret peger mod en imponerende 4. Universet smiler til dig, Tvillingen, og det er tegn på succes og opfyldelsen af dine drømme. Udnyt denne energi til fulde, og se dine ambitioner blive til virkelighed.

Dagens dyr:

Der er ingen tvivl om, at dagens dyr er delfin. Ligesom delfinen, er tvillingen intelligent, smidig, og social. Du skaber let forbindelser med andre, ligesom denne elskede havskreatur.

Søndag den 09.07 er definitivt en dag, hvor himlen griner til dig, Tvillingen. Det er en dag fyldt med mange følelsesmæssige højdepunkter. Det er en dag til at smile, dele og skabe gode minder. Så spring ud i det eventyr dagens energier foreslår, og lad dine store Tvillings-dygtigheder skinne igennem. God søndag!