Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant - stærk og tålmodig.


Dagens humør
Dagens humør lådes til en solid 4 for dig, kære Stenbuk. Venus er i harmonisk forbindelse med din herskende planet Saturn, som virkelig sætter skub i din selvtillid og styrker din viljestyrke. Man kunne sige, du har grinet på bagsiden af ansigtet i dag. Af blot et blik på de kosmiske vibrationer, er der ingen tvivl – dagen i dag vil løfte dit humør og bringe et smil på dine læber.

Kærlighed
På kærlighedsfronten får du en kraftfuld 5. Den stærke indflydelse fra Venus oplyser din kærlighedssektor og bringer romantisk spænding til dit liv. Hvis du er single, er det tid til at trække i dit festtøj og møde den store verden. Er du i et forhold, vil en dyb samtale med din partner bringe jer tættere på hinanden. Er det ikke vidunderligt?

Arbejde
For arbejde, noterer universet en moderat 3. Saturn og Pluto er i konjunktion i din karrieresektor, hvilket kan skabe lidt udfordringer. Du vil måske føle, at du skubber en vogn op ad en bakke. Men husk på, Stenbuk, du er kendt for din stædighed og viljestyrke. Krydr det med lidt tålmodighed, og du vil overvinde enhver arbejdsrelateret udfordring.

Venner
Med venner får du en entusiastisk 4. Mars er i dit sociale hus, hvilket styrker dit venskab og bringer glæde i dine sociale interaktioner. Hvorfor ikke organisere en spontan sammenkomst? Dine venner vil elske din energi og positive attitude.

Familie
Ved familiefronten kaster stjernerne en varm 4. Har du tænkt over at bruge tid med dine nærmeste? Månen er i dit fjerde hus, hvilket legemligt forbedrer din forbindelse med familien. Lad os tage en aften sammen med familien, det vil virkelig binde knude på tasken.

Succes
Når det kommer til succes, skydes der en genert 3. Der er noget i luften, der kan forårsage nogle mindre forhindringer på vejen. Men frygt ikke, Stenbuk, er du da blevet kylling? Selvfølgelig ikke! Du skal blot huske at holde hovedet højt og træde fast.

Dagens dyr er “Elefanten”. Denne storslåede skabning symboliserer både styrken og tålmodigheden i dig, Stenbuk. Ligesom en elefant, smadrer du dine problemer med din formidable viljestyrke og opnår dine mål med solid tålmodighed.

Her på denne dejlige søndag, den 09.07, vil jeg sige, tag den dag i dit eget tempo, Stenbuk. Selvom du står over for udfordringer, så husk at leve i nuet. Opfyld dagen med kærlighed og latter. Lad ikke nogen eller noget stjæle dit smil. Stå ud, strål og lad din indre styrke skinne igennem. Glæd dig til den strålende uge der venter forude!