Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en påfugl - smuk og umulig at undgå idag .


Dagens humør

Dagens humør for Løven i dag, søndag den 9. juli, ligger på en solid 4 ud af 5. Sikke en opmuntring! Solens position i dit tegn giver en energiopladning og sætter dig i godt humør. Derfor ser vi et glimtende energifelt omkring dig. Du har dit smil på læben og oser af selvtillid. Sørg dog for at holde energien i skak, lad den ikke løbe over.

Kærlighed

På kærlighedsfronten ser det ligeledes lovende ud i dag, med en score på 4 ud 5. Venus, kærlighedens planet, er på din side og stråler sine varme stråler på dit hjerte. Har du det som om, alle romantiske brikker falder på plads? Det kan være en dag fyldt med kærlighedens glæder, uanset om du er single eller i et forhold.

Arbejde

På arbejdsfronten vurderer vi, stadigvæk ud fra en astrologisk og spirituel betragtning, dagen til en 3 ud af 5. Selvom det er søndag, og de fleste holder fri, har du stadig drømme og ambitioner at realisere. Er det ikke sandt, du ædle Løve? Følelsen af at du er ved at grip fat i nordlysets farvestrålende hale, er dog ikke så skarp i dag. Måske det er fordi dagen er perfekt til at hive stikket ud og koble helt af.

Venner

Din score i forhold til venner i dag vurderes til 3.5. Dit energiske humør vil have en smitteeffekt på dine venner. På trods af at nogle måske holder lav profil på en søndag, vil du stadig være i stand til at tiltrække positiv opmærksomhed og få folk i godt humør.

Familie

Når vi taler om familie, scorer du en sikker 4. Med solen der oplyser dit livs område, er det en vidunderlig dag til at tilbringe tid med familie og nyde hinandens selskab. Din varme personlighed vil bringe glæde i familiens midte og muligvis bringe alle samme til et stort familiemåltid.

Succes

Succesen viser sig at være på dit hold i dag, Løve! Du får en flot 4. Du er i stand til at tage det roligt og stadig føle, at du har opnået dine daglige mål. Slap af og nyd din succes, for du har fortjent det.

Dagens dyr

Dagens dyr er den flotte påfugl. Ligesom påfuglen, er du parat til at vise dine smukke farver. Dagen er perfekt til at gøre et godt indtryk og sprede dig lyse farver omkring dig.

Næste skridt

Søndagen bringer kolossale harmoniske vibrationer til mesterlige, mageløse Løven. Svøm let og elegant på bølgen blå, Løve, og lad de gode tider rulle ind over dig. Udfold din indre peacock og stråle dit lys ud i verden. Men husk, altid bogstaveligt talt: Du kan ikke hælde fra en tom kande. Så sørg for, at du også passer på dig selv. Med det sagt, er det tid til at sige farvel til denne muntre søndag og hilse på hvad den nye uge bringer. God dag, du strålende Løve!