Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hare idag - hurtig og beslutsom.


Dagens humør

Kære Jomfru, i dag har jeg givet dit humør karakteren 3. På en skala fra 0 til 5, er dét et sikkert tegn på moderate vibes for dagen. Selvom solen står højt på himlen, er der skyer i horisonten. Måske føler du dig lidt på kant i dag, men tænk på det som en mulighed for at hente nogle lyseffekter fra disse skyer. Du må huske at pace dig selv, ikke alt skal klares på én gang.

Kærlighed

Glæd dig! Kærlighedskortet ligger med imponerende 4 ud af 5 i dag. Du har sans for detaljer og i dag vil du ligefrem sprudle af charme. Vis verden din kærlige natur, og du vil blive overrasket over, hvor meget kærlighed du kan tiltrække. Men glem ikke at spørge: “Er jeg også god ved mig selv?”

Arbejde

På arbejdsfronten giver vi en lidt mere beskeden score på 2. Kan det være, at du går og vanker med træthed på din arbejdsplads? Tag det roligt, Jomfru! Nyt skal komme, og det kræver blot af os, at vi bærer over med det gamle lidt længere.

Venner

Venner? Ah, der har vi noget! Din sociale stjerne skinner i dag, og jeg giver den 5 på venskabsbarometeret. Dine venners underholdende selskab vil løfte dit humør til himmels. Brug denne tid sammen med dem til at fylde dine følelsesmæssige reserver.

Familie

På hjemmefronten er alt roligt, hvilket giver et solidt 3. Din forståelse og respekt for dine nærmeste vil være med til at skabe en hyggelig atmosfære omkring middagsbordet. Det spørger nærmest om, hvordan man sætter kvalitetstid af til familielivet, ikke?

Succes

Du har nogle gode kort op ad ærmet i dag i spørgsmål om succes! Det får karakteren 4. Husk endelig at dele din succes – det vil skabe glæde for dem omkring dig og samtidig manifestere dem i din egen sjæl.

Dagens dyr er haren. Dette hurtige og årvågne dyr indgyder det mod og den fart, du får brug for i dag. Haren vil være din ledsager og viser dig, at hurtige beslutninger er nødvendig, men du skal stadig være opmærksom på dine omgivelser!

Det lyder som om, du har en fantastisk dag i vente, Jomfru. Søndag den 09.07 tegner til at blive en dag i balance mellem kærlighed, arbejde, venner, familie og succes. Lyt til harens budskab, træd ud i verden med mod og omsorg, både for dig selv og andre. Husk at både høj sol og dybe skygger er dele af livets landskab. Nyd dagen, Jomfru!