Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf idag og besidder det store overblik.

Dagens humør

Dagens humør for Tyren: 3/5. Som forskellige kosmiske bølger kolliderer, kan du føle en smule udfordring i dag, Tyren. Du er kendt for være bestemt og urokkelig, og netop det kan komme på prøve i dag. Men dette er en lærerig oplevelse fyldt med vækst! Tross stormen med dit naturlige på-falderebet.

Kærlighed

Kærlighed: 4/5. Venus, din styrer, slikker solen lige midt i dit kærligtshus – Og boy oh boy, det kan ses Tyren! Kærlighed er varm og intens, som en sommerdag i august. Du skal blot huske at tage dit dyrebare hjerte og giv det fri til den specielle person, der ønsker at dele din kreativitet og handlekraft.

Arbejde

Arbejde: 2/5. Selv om dit kærlighedsliv er på toppen, kan din professionelle verden være lidt vakkelvorn. En planetarisk uro i dit arbejdshus forstyrrer din stabilitet. Dog skal du ikke lade dette dæmpe dit humør. Omfavn udfordringerne og lad dem tjene som din motivation. Samlet set – det er okay at være lidt ud af balance i dag.

Venner

Venner: 5/5. Dine venners planetariske alignment er lige i zonen! Du vil finde dem som ro i stormen. Om du så er i fryd eller fortørnelse, er vennerne dit safe space. Spænd sikkerhedsselen Tyren, for med dine venner vil kloden aldrig virke rundere.

Familie

Familie: 3/5. Med alle Venus’ herlighed synes den at smide en lille skævert mod din planetariske familiekonstellation. Der kan opstå mindre gnidninger eller misforståelser. Men bare rolig, det vil være kortvarigt. Husk, at ingen regnbuer kommer uden lidt regn.

Succes

Succes: 4/5. Selvom arbejdsdagen er lidt hård, peger Saturn, planeten for succes, på et godt tidspunkt for dine ambitioner. Du vil opdage, at løsningerne på dine problemer tegner en guldsporet vej til dine triumfer.

Dagens dyr

Dagens dyr er Giraffen. Ligesom giraffen, der strækker sin hals for at nå de højeste grene, stræber du efter at se ud over horisonten og nå de højeste mål. Din beslutsomhed og passion er lige så langvarig som halsen på dette elegant dyr.

Nyder dagen i dag, Tyren. Lørdag den 8. juli forsyner dig med både solskinsøjeblikke og uundgåelige læringer. Gennem både jubel og duknakket vil denne dag være fyldt med mange vigtige indsigter på livets vej. Og bare husk, din indre giraf vil hjælpe dig med at nå til tops.