Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en påfugl idag - farverig og strålende.

Dagens humør

Humøret svæver på en 4! Grunden? Storebror solen skinner på tvillingernes kosmiske vej, ligesom en gavmild brise, der kyler et lys over din sjæls landskab. Dagens energi vil sprøjte omkring som bobler i en champagneflaske og det er netop, hvad Tvillingen har brug for at løfte humøret endnu højere.

Kærlighed

I kærlighedens afdeling scorer Tvillingen en solid 3. Venus, kærlighedens gudinde, svirrer i dit romantiske felt, skaber en atmosfære for muligheder. Du føler dig tiltalende og klar til at åbne hjertets døre. Men Villy Venus leger også lidt skjul, som kan gøre dte svært at tyde signalerne. Hvem ved, måske er dette den slags kærlighed, der modnes i sit eget tempo?

Arbejde

Tvillingens arbejdshimmel flammer med energien på en stabil 4. Mars, dit arbejdshus handler om at nå toppe, og i dag vil den drive dig, som en turbojetmotor! Du vil føle dig som en energetisk powerbank, klar til at bryde gennem stepperne af udfordringer. Så bæltet på. Hænderne på rattet. Fod på gassen!

Venner

På det venskabelige område, får du en retfærdig 3. Du elsker det sociale liv, men dagens stjernetegnsbevægelse vil få dig til at vægte alenetid. Du står ikke alene, kære tvilling, det er bare en dag for selvrefleksion og genopladning af de sociale batterier. Vennerne vil være der, når du er klar til at vende tilbage.

Familie

Med familie-idyl scorer du en sund 4. Med Jupiter, familiens store beskytter i dit hjørne, vil du føle en mere dybtfølt forbindelse med dem. Husk, familien er som et træ, vi vokser i alle forskellige retninger, og alligevel er vores rødder en.

Succes

Succes-faktoren sidder højt med en 5. Den hurtige Merkur bringer god nyheder og muligheder på din vej. Ligesom en hurtigt blinkende stjerne, der bringer det glade budskab, er det tid til at fange lykken i farten.

Dagens dyr er ingen ringere end den sprudlende solfugl, Påfuglen. Farverig, legende og frygtløs, påfuglen er et billede på den variation og positive energi, som du i dag skal omfavne.

Lørdag, den 08.07, er en dag under særligt gunstige stjerner for dig, Tvilling. Du bader i kosmisk velvilje. Se nu, der dækkes op til fest i universets omklædningsrum. Det er ikke hvilken som helst dag, men en dag fyldt med muligheder, glæde og forbindelser. Og husk, du er ikke bare gående på stjernerne men du er en stjerne – set fra universets øje.