Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en bison - stærk og vedholdende.

Dagens humør
Mit humør til Stenbukken i dag er klart en 4. Saturn, Stenbukkens herskerplanet, befinder sig i en nøgleposition i stjernetegnshuset i dag, og sender os positive vibrationer. Dit humør løftes og svæver stille blandt skyerne, men husk at holde fødderne på jorden!

Kærlighed
Kærlighedsbarometeret svinger på en solid 3.5. Din indre planet, Venus, viser tegn på ro og harmoni, hvilket betyder, at du måske finder styrke i den du holder af. Du er bedst til at navigere i det stille, rolige farvand på kærlighedens turbulente hav. Så hvorfor ikke tage initiativet til at flette et dybere bånd med din partner i dag?

Arbejde
Det bliver et 4 på arbejdsfronten i dag, Stenbukken. Der blæser virkelig en gunstig arbejdsvind. Dine hardtarbejdende tendenser, understøttet af Mars’ placering, kan gøre dette til en dag fuld af succesfulde bedrifter. Trækker du på smilebåndet over en ny idé? Så smid lige sløret af tvivl og kast dig ud i det!

Venner
Når det drejer sig om venner, forudser stjernerne en 3. Saturnens indflydelse kan betyde at du er lidt mere indadvendt end normalt. Derfor, at være omkring de nærmeste kan føles en anelse trættende i dag. Men det er helt okay, vi har alle brug for en smule ‘mig-tid’.

Familie
Familien er virkelig på din side i dag, så karakteren er en fast 5. Din indre sols placering kan få dig til at føle en naturlig tiltrækning mod familielivet. Nyd en aften med familiehygge og lad batterierne op på hjemmefronten!

Succes
På succesfronten er det en 3.5. Du arbejder hårdt og Saturn er i en gunstig position, men husk, succes er ikke kun i professionelle bedrifter. Husk at fejre de små milepæle i personlig vækst og indre glæde.

Dagens dyr
I dag skal vi hylde bisonoksen. Bisonoksen er et symbol på styrke, viljestyrke og udholdenhed, meget lig din natur Stenbukken. Når livet viser modstand, lader bisonoksen sig ikke slå ud, ligesom dig.

Afrunding af dagen
Det summer solskin og glæde denne frække lørdag d. 8. juli. Stenbuk, du har en masse positiv energi omkring dig, og jeg kan kun opfordre dig til at gøre det meste ud af det. Lad ikke tvivlen stå i vejen for din lykke.