Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ulv - signaliserer lederskab og styrke.

Dagens humør

Jeg vil rask væk give dagens humør en strålende 5’er! Skytten, dagens energi finder sin vej direkte tilbage til dit indre jeg og gør verden ligeså farverig, som de mest spektakulære nordlys. Karakteren er så høj, fordi Mars og Jupiters position i dag er gunstig for at stimulere optimisme og fremgang i dit positive mindset.

Kærlighed

I kærlighedens univers kan du forvente at få en smuk 4’er. Venus, jaloux på Mars og Jupiters fantastisk gode samarbejde, beslutter sig for at kaste nogle af sine stråler i dit retning. Derfor vil der flyde kærlighedens energi fra alle kanter. Ikke nok med at du vil blive opmærksom på din partners behov, men du vil også se behovet for at tage nogle skridt fremad i jeres forhold. Hvad venter du så på, Skytte?

Arbejde

Er du klar, Skytte? Din arbejdspræstation i dag strutter af energi og optimisme med en solid 4’er. Med Mars og Saturn i din sekstor i dag, vil motivationen og produktiviteten være på toppen. Du står foran en dag, hvor det at knokle derudad vil give dig en ganske god følelse af succes.

Venner

Hvad angår venskaberne vil dagens karakter være en lun 3’er. Månen i dag er i dit venskabsområde, hvilket vil hjælpe med at bløde din skeptiske holdning op. Husk, Skytte, vennerne kan være din stærkeste alliance og fortrolige, så brug tid med dem!

Familie

Uanset hvilken planet der svæver ikke særlig gunstigt, vil familien altid støtte dig, og på denne regnfulde dag er det nøjagtigt det, vi har i vente. Familieharmonien får en solid 5’er. Venus i fjerde hus betyder, at kærlighed og forståelse vil flyde i æteren. Det er tid til at dele og vokse sammen som en familie.

Succes

I det store succesrige univers vil du, Skytte, også gå hjem med en 4’er. Der er noget ved stjerneformationen i dag, der peger mod en dag med opfyldelse. Du vil opleve, at du når langt på alle områder af dit liv, især takket være Mars og Saturns indflydelse.

Dagens dyr er ulven – et dyr, der repræsenterer lederskab, styrke, og friheden til at gå sin egen vej, hvilket passer perfekt til din succesrige dag og dit eventyrlystne sind.

Lørdag den 8. juli bliver en dag fyldt med positiv energi og fremgang. Den er et symbol på, hvad du kan opnå, når du fokuserer på det, der virkelig betyder noget for dig. Nyd denne smukke dag, Skytte, og husk at dele din positive energi med de mennesker omkring dig.