Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger, stærk , hurtig og frygtet idag.

Dagens Humør
Dagens humør står til en skarp 4 for alle Skorpionerne derude. Med solen, der skinner, og Jupiter, der danner harmoniske aspekter i din soltegn, skulle man være et skarn, hvis man ikke tog en dyb indånding og satte pris på livets søde nektar. Der kan drille med en smule myrebid i det røde tæppe, men det vigtigste er at huske på, at du bestemmer, hvordan dit hu skal være. Hvorfor så ikke vælge det gode?

Kærlighed
Kærlighedsbarometer viser en smule lavtryk i dag, men fortvivl ej, min kære Skorpion. Scoren ligger på en solid 3, – ikke på toppen, men bestemt ikke på bunden heller. Venus står i stjernens tegn for transformation og healing. Så, hvis en gammel flamme har forbrændt dit hjerte, kan du se frem til at styrke dine sår og forbedre din tilgang til kærlighed.

Arbejde
Arbejdsmæssigt er det en guldgrube af en dag. Med Merkur, der tjener sin tid i den praktiske jomfru, kan du se frem til en 5’ere på skalaen. Hvad enten det er knald eller fald på jobbet, er du klædt godt på med din naturlige evne til at dykke dybt ned i detaljer og finde de løsninger, der vil sætte en stopper for alle problemer.

Venner
På vennernes side af sagen, har vi en udfordrende score på 2. Med Pluto, fremkaldelsen af dybe følelsesmæssige problemer i konjunktion med månen, kan det være en dag fyldt med drama. Men husk, du er jo netop en stærk Skorpion, så du er sværere at trampe på end man skulle tro.

Familie
Med Fru Fortuna på din side, står familieforholdene til en 4’er i dag. Med de stjerneplaneter, der smiler til dig, er der skabt grobund for positive energiudvekslinger mellem dig og dine kære. Hvorfor ikke samle familien og lade latteren flyde?

Succes
Skorpioner, i dag er dagen, hvor I kan forvente stor succes. Med Saturn i utilnærmeligt samarbejde med Mars, ja så er det svært at se, hvordan det kan gå galt. Derfor scorer du en 5’er på succes-skalaen.

Som dagens dyr skal vi kigge på den frygtløse tiger. Dens urokkelige styrke og mod resonnerer med Skorpionens ubøjelig vilje og indre styrke. Når den er på farten, er den både målrettet og præcis ligesom dig, kære Skorpion.

Skynd dig ud og grib noget af den lørdagsmagi, der flyder i luften den 08. Juli, Skorpion. Det er lørdag – en afslapningsdag, og selvom himlens skæbnesvangre tegn måske er lidt skæve, så glem ikke, at stjernerne kun guider os, men vi skaber vores egen vej. God fornøjelse!”