Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin - med en sjov gangart og en påmindelse om at nyde de små ting i livet.

Dagens humør
Dagens humør står på en solid 4 for Jomfruen. Ingen kan stoppe solen i at skinne, og i dag er ingen undtagelse! Der er et strejf af magi i luften, som får dit sind til at vrimle med positive vibes. Planeternes indflydelse gør, at du føler dig fyldt med optimisme. Så tag dit humør under armen og sæt det i sving i dag, Jomfru!

Kærlighed:
I kærlighed scorer Jomfruen 3 i dag. Med Venus i spil er der ingen tvivl om, at romantik blomstrer. Men husk vidunderlige Jomfru, at ægte kærlighed sommetider kræver hårdt arbejde. Kærlighedens land er ikke altid en seng af roser, og den åndelige harmoni kommer ikke uden nogle bumps på vejen. Så vær parat til at tage udfordringerne i stiv arm – kærlighed vinder altid i sidste ende!

Arbejde:
Jomfruen scorer en flot 4 på arbejdsfronten. Som en sand arbejdshest, er du i dit es i dag, det er som om stjernerne drager dig mod nye og spændende udfordringer. De kosmiske kræfter peger på, at der er masser af muligheder for en produktiv dag, fyldt med succes og tilfredsstillelse. Så dyk ned i arbejdet og høst frugterne af din flid.

Venner:
I dagens vennecirkel scorer Jomfruen 4. Dit naturtalent for at knytte og vedligeholde tætte forbindelser kommer virkelig til sin ret i dag. Takket være månens lyseglade stråler og Merkurs venlige indflydelse, har du let ved at være i centrum blandt venner. Hvorfor ikke planlægge en lille sammenkomst?

Familie:
Under stjernernes vagtsomme øje scorer Jomfruen 4 i forhold til familien. Dit hjem er dit helligdom, Jomfru, og i dag er det fyldt med kærlighed og varme. Planeternes positioner bringer en følelse af samhørighed i dit hjem, så er du klar til en afslappende dag i dit familie-fort?

Succes:
På succeskortet scorer Jomfruen et middel 3. Lynet slår sjældent ned det samme sted to gange, og det gælder også succes. Nogle dage kan synes under stjernerne for stor succes, mens andre dage føles lidt mere jordbundne. Fortvivl dog ikke, Jomfru! I dag er din chance for at plante frøene til fremtidig succes.

Dagens dyr er pingvinen. Kendt for deres sjove gangart og fremragende svømmeferdigheder er pingvinen en påmindelse om at finde glæde i det simple, ligesom dig Jomfruen. Ligesom pingvinen, kan du trives i både sociale omgivelser og alene, og stå imod uanset hvad livet kaster i din retning.

Lørdag d. 8.7 er en dag fuld af muligheder. Drag fordel af dagens positive energi, gå på opdagelse, og husk at glæde og optimisme er bedste venner. Som Jomfruen du er, husk at organisere din tid og nyd dagen i fulde drag!