Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard.

Dagens humør: 4

Fredag den 2. november er en herlig dag for dig, Løve. Harmonien fra planeternes positioner vil give dig et overskud i humøret så stort som Amazonasfloden. Der vil være høj energi og opstemthed i luften, og du kan forvente at føle dig ret godt tilpas, hvilket resulterer i dagens humør på 4 ud af 5.

Kærlighed: 3

Din klare observans i dag spiller over i kærlighedssfæren. Parforhold og romantiske interesser vil gå godt, selvom der vil være nogle små turbulenser som knuder i Toblerone. Erobring og lidenskab vil blomstre, men det er grund til at træde varsomt, som vil give kærligheden en karakter på 3.

Arbejde: 3

Arbejdsmæssigt vil du opleve en solid og jævn dag, hvor du får lejlighed til at fremvise dine evner og præsentere nye ideer. Det er ingen “walk in the park”, men du vil effektivt kunne håndtere udfordringer takket være dit tapfere og udholdende løvhjerte. Arbejdet scorer i dag en flot 3’er.

Venner: 5

Dagens stjerneligning antyder på en fremragende dag med dine venner. Dit humoristiske jeg vil komme rigtig godt frem, og du vil være både centrum for opmærksomhed og en sand magnet. Vennerne får en velfortjent 5’er.

Familie: 4

Familien vil vise sig fra sin bedste side, og du vil finde meget støtte og kærlighed. Dog vil der være små spændinger, men ingenting, der bringer stormen med sig. Din rolige og harmoniske tilgang vil bidrage til en positiv atmosfære. Familie scorer en 4’er.

Succes: 3

Dagens succesaspekt er lidt af en blandet landhandel. Nogle sejre vil komme til dig, mens andre vil kræve lidt mere indsats. Men bare rolig, Løve, du er stadigvæk på toppen!

Dagens dyr: Leopard

Dagens dyr er pletvis mærket leopard. Detaljeorienteret som du er, indkapsler du fuldt ud leoparden. Dyret er kendt for sin adræthed og finesse, ganske ligesom dig i dag, hvor du skal navigere i dagens op- og nedture med ynde og snilde.

På en dag som denne, kære Løve, bør du huske at nyde dit sind og bruge din indre styrke til at skinne. I dag er dagen, hvor du skal stole på dig selv og bruge din indre kraft til at nå dine mål. Fredag den 2. november er din dag til at skinne! Hold øjnene åbne, for der kommer noget spændende denne vej.