Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gazelle - elegant og hurtig.

Dagens humør

3 ud af 5. Skytten, i dag er din energi lidt svingende. Mars i dit tegn giver dig power, men Merkur i retrograd skaber lidt kaos i dine tanker. Du bliver nødt til at finde balancen, at surfe på bølgerne i stedet for at kæmpe mod dem. Tænk på det som en sjov dans, hvor du fører og universet følger.

Kærlighed

4 ud af 5. Venus leger i din syvende hus, stedet for partnerskaber, og sender kærlige vibrationer din vej. Dette er en ideel dag til at nærme dig den du holder af, forbinde på dybere plan og lade hjertet tale. Er du single? Tag chancen og sig hej til den du har kig på, for stjernerne støtter dig i dag.

Arbejde

2 ud af 5. På arbejdsfronten er der lidt røre i andedammen. Saturn er i dit tiende hus, arbejdets og ambitionernes domæne, hvilket kan betyde en udfordrende tid. Men fortvivl ikke! Skytten trives under udfordringer. Fokuser på at løse én ting ad gangen, og husk at det er ok at bede om hjælp.

Venner

5 ud af 5. Skytten, dine sociale stjerner skinner i dag! Med Jupiter i dit ellevte hus, er venskaber og fællesskaber i fokus. Det er en god tid til at lave planer med vennerne, grine, dele og skabe mindeværdige øjeblikke. Nyd denne tid med dem, du holder af.

Familie

3 ud af 5. Familie kan være både en kilde til styrke og frustration, og i dag er det lidt af begge. Månen i dit fjerde hus kan bringe nogle emotionelle overraskelser, men husk, Skytte, at dine relationer er stærkere end konflikterne. Lyt, forstå og giv rum til alle følelser.

Succes

4 ud af 5. Din succesræv er på spil i dag, Skytte! Med Plutos transits i dit andet hus, vil din evne til at manifestere dine drømme og nå dine mål være på sit højeste. Tænk stort, træd ind i dit personlige magt og se, hvad universet har at byde på.

Dagens dyr

Dagens dyr er Gazellen. Dette elegante, adrætte dyr symboliserer din situation i dag. Ligesom gazellen, har du evnen til at hoppe hurtigt og let over de forhindringer, du støder på, uanset om de er i dit arbejde, i dine personlige relationer eller i dit indre landskab. Gazellen minder dig om, at du kan navigere med elegance og ynde, selv når landskabet er ujævnt.