Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ulv - intelligent og sulten .

Dagens humør

Dagens humør for Skorpionen får en karakter på 3 ud af 5. Skorpioner, I er fulde af spænding i dag. Mars, jeres regerende planet, vandrer gennem vandbærerens tegn, og det giver en eksplosiv energi. Denne energi kan virke som en to-egget sværd – den kan virke forfriskende, men også lidt foruroligende. Så selvom dagen byder på en rutsjetur af følelser, så husk at gå med strømmen. Hvad er livet uden lidt drama, ikke?

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, får Skorpionen en solid 4 ud af 5. Venus er i jeres ottende hus, der er knyttet til dyb forvandling. Dette betyder, at romantiske forbindelser er fyldt med intensitet og lidenskab. Det er som om universet lægger et tæppe af kærlighed omkring jer. Men hold øje med overdreven besiddelse, da det kan skabe gnidninger.

Arbejde

Arbejdsmæssigt er karakteren 2 ud af 5. Neptun i jeres femte hus kan skabe noget tåge omkring kreative opgaver. Det kan være svært at koncentrere sig, men husk at hver sky har en sølvkant. Denne tåge kan åbne døren for enestående og originale ideer, som du ikke kunne have tænkt på, hvis du var i dit normale mindset.

Venner

På vennedelen scorer Skorpionen 4 ud af 5. Med Månen der lyser op i jeres ellevte hus, er der stærke bånd, der tætnes mellem jer og jeres venner. Det er en dag til sociale sammenkomster og kvalitetstid. Men husk, selvom det er godt at være lidenskabelig, er det vigtigt at give plads til andres meninger også.

Familie

For familie, giver vi Skorpionen 3 ud af 5. Saturn er i retrograd i dit fjerde hus, hvilket kan gøre kommunikationen lidt klodset. Men tag det roligt. Disse udfordringer vil blot hjælpe med at styrke jeres bånd og skabe dybere forståelse på lang sigt.

Succes

Når det kommer til succes, scorer Skorpionen en 3 ud af 5. Pluto, en anden af jeres regerende planeter, er i Capricorn og stimulerer jeres tredje hus, hvilket betyder, at kommunikation er nøglen til succes i dag. Ikke alle dage kan være en højtflyvende dag, men denne dag lægger fundamentet for fremtidige triumfer.

Dagens dyr

Dagens dyr er ulven. Denne dyreånd symboliserer intuition, intelligens, sult efter frihed og stærke sociale bånd, karaktertræk, der matcher Skorpionens natur. Ulven er kendt for sin evne til at følge sine instinkter