Og her er din smukke og inspirerende onsdagssol-duf for Vægterne rundt omkring.

Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. Styrke og beskyttelse er dit sande kald.

Dagens humør

Med en humor-score på 4 er det klar, at Vægterne har alle grunde til at smile i dag. Universets energier svømmer omkring dig med munterhed og optimisme, hvilket giver dig mulighed for at se skærmen af livet med et smil på læben.

Kærlighed

Kærligheden for Vægterne vurderes til en 3 i dag. Selvom det ikke er din højeste score, betyder det ikke, at du ikke skal prøve at finde kærligheden. Vægterne kan finde dyb tilfredshed i nutidens enkle glæder og har en iboende forståelse for at balancere ‘give og tage’ i forhold. Så ikke bekymre dig om lavpunkter, du klarer fint.

Arbejde

Arbejdet for Vægterne får en beskedne 2.5 i dag. Det er et signal om, at du vil opleve lidt mere modgang i dine bestræbelser end normalt. Men husk, modstand skaber styrke og Vægterne er kendt for deres styrke på det mentale plan. Brug denne tid til selvudvikling.

Venner

Dagen bringer en høj score på 4 i venneafdelingen. Din naturlige charme og lette humor trækker folk til dig som en magnet. Det er også en god dag til at nære gamle venskaber og opbygge nye forbindelser.

Familie

Skalaen topper i dag ud for familien med en score på 5. Dine relationer med familie og nærmeste