Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Kraftfuld, beslutsom og fuld af energi.

Dagens humør:

Tyren kan forvente en dag med høj humørmæssig energi og fokus. Dagens humør får en karakter på 4, og det er ikke uden grund. Din planet, Venus, strækker sine kærlige stråler dine vej i dag, og foråret i dit indre blomstrer. Så husk at smile til verden – den vil smile tilbage.

Kærlighed:

I kærlighedens rige er der lidt blandede energier. Tyren får en 3’er på kærlighedsskalaen, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Nogle justeringer er nødvendige – både i parforhold og i jagten på kærligheden. Hjemme på kærlighedsfronten skal du huske at give plads til din partners behov og ønsker.

Arbejde:

Når det kommer til arbejdet, er der plads til forbedring. Så det er en 2.5’er til dig, Tyren. Det handler om at finde balancen mellem at lægge i ovnen og handle. Dine arbejdsopgaver vil muligvis kræve ekstra tålmodighed, men du vil kunne håndtere det med finesse.

Venner:

På vennernes område stråler Tyren på en klar himmel. Du får en solid 4’er på vennefronten. Din loyalitet og integritet kommer til at lyse igennem i dag og vil blive værdsat af dine venner. Måske det er tid til at lave en sammenkomst?

Familie:

Familien er mere end bare blod, og for Tyren, er det absolut grunden til din fulde karakters karakter på 5. Du vil opleve megen kærlighed og forståelse fra dine nærmeste. Omfavn disse smukke øjeblikke.

Succes:

I succesfronten er der rum til at vokse. Tyren får en 3’er. Dog er det vigtigt at erindre, at det er de små skridt, der fører til den store sejr.

Dagens dyr:

Dagens dyr er Tigeren. Med dens magtfulde energi og ubøjelige beslutsomhed, minder tigeren os om at træde ind i vores kraft og gå efter, hvad vi vil. Tigeren taler til Tyren dag med besked om, at du har evnen til at skabe dit eget liv og ingen udfordring er for stor.

Det er onsdag den 2. august – halvvejs gennem ugen og dagene fortsætter fremad. Brug tiden til at opleve hvert øjeblik, husk at trække vejret og gør en forskel. Alt er inden for rækkevidde. Fornem Tigerens energi omkring dig, og brug dagen til at skabe positive forandringer.