Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du er kraftfuld og betragtet med respekt.

Dagens humør: 3/5

I dag vil du som Skytte opleve en rolig dag med et humør på middel niveau. Universet danser ikke lige frem på bordet med festfyrværkeri, men dagen vil absolut ikke være grå og monotom. Du vil opleve øjeblikke af glæde, fyldt med visdom og selvforståelse, som kan løfte dit humør op på et solidt 3!

Kærlighed: 5/5

Kærlighedens planeter stående i harmoniske positioner gør, at du nærmest vil svæve på små lyserøde skyer. Du vil virkelig have mulighed for fordybelse og nærhed i kærlighedsrelationer. Med Venus i gunstigt aspekt til Mars, vil der skydes romantiske piler i alle retninger. Vi giver kærlighedslyset hele puljen med en topkarakter på 5!

Arbejde: 4/5

Med Jupiter der danser gennem din arbejdssektor, kan du forvente en masse kreativ energi i dit arbejdsliv. Dagens fremskridt vil inspirerer dig til at udforske flere karrieremuligheder. Du vil have det sjovt, mens du knokler i dag, og vi giver arbejdsdagens vurdering 4!

Venner: 4/5

Venner er stjernernes hovedfokus for dig, Skytte. Med en sympatisk Måne over dit 11. hus kan du se frem til forbindelser der kommer til at blomstre og bringe stor glæde. Dit venskabshoroskop får en flot 4’er i dag!

Familie: 3/5

Familien er vigtig, men i dag vil det ikke være det område, der kræver mest af din tid og opmærksomhed. Saturns position kan give nogle udfordringer, men samtidig giver det mulighed for at lære og vokse. Vi giver familie-temaet en solid 3’er for i dag.

Succes: 4.5/5

Succes vil være dit mellemnavn i dag, Skytte. Alt hvad du prøver på, vil du faktisk lykkes med. Jupiter i dit tegn indikerer held og styrke. Vi smider en velfortjent 4.5’er din vej for succesfaktoren!

Dagens dyr: Tiger

Tigeren er dagens dyr. Både dig og Tigeren er ambitiøse og målbevidste skabninger, som ikke er bange for at gå efter, hvad I vil have. Skytten og Tigeren deler en naturlig styrke og tiltrækning, der begge kommanderer respekt. I dag vil du personificere Tigerens intense kraft!

Dagen i dag, denne skønne onsdag den 2. august, vil altså på mange måder være en gevinst for dig, Skytte. Din energi og din stærke vilje vil guide dig gennem dagen, ligesom en Tiger der ubesværet bevæger sig gennem junglen. Så smil til verden, for i dag skal være din dag!