Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør

Dagens humør scorer 4. Der er en positiv vibe i dig denne onsdag den 02. august, Skorpionen. Saturns indflydelse gør, at du ruster dig med en vis uimodståelig charme og dine skarpe replikker, som vi alle kender, vil helt sikkert sprede glæde omkring dig. Du vil være i godt humør, og det ville være svært ikke at få andre i godt humør også.

Kærlighed

På kærlighedsfronten scorer du 3. Venuskredsens energi vil være lidt svag i dag, hvilket kan lede til en del usikkerhed. Men det er ikke nogen katastrofe, en smule selvrefleksion kan føre til nye indsigter omkring dit kærlighedsliv. Kommunikation vil være nøglen; med åben dialog kan du sikre, at små uenigheder ikke eskalerer.

Arbejde

Når det kommer til arbejde, vil karakteren være 2.5. Månefaserne påvirker din nysgerrighed, og du vil have en tendens til at blive mere opmærksom på detaljerne. Du vil gøre et solidt stykke arbejde, men pas på ikke at overanalysere eller at forsinke projekterne.

Venner

I venskabszone er det en solid karakter på 4. Dit sociale netværk vil aflaste dig fra de langsomme energier på andre fronter. Din smittende energi vil trække vennerne til din side, og du vil skabe nogle fantastiske minder.

Familie

I familiesfæren giver vi dig fuld pote, nemlig en 5’er. Jupiter giver dig styrke, og du vil finde stor støtte fra din familie i dag. Måske er det tid til en hyggelig middag med nærmeste familie?

Succes

I succesområdet er det 3. Du vil opleve nogle udfordringer undervejs, men de vil kun være midlertidige og vil endda give mulighed for læring og voksende styrke.

Dagens dyr

Dagens dyr er koala. Dette australske pattedyr, kendt for sin hvile og afslapning i det højt placerede eukalyptustræer, passer perfekt til Skorpionens behov i dag for dyb hvile og fordybelse. Ligesom koalaen, tag dig tid til dig selv, til at meditere, reflektere over de ting, der har sket og genoplade dine energier.

Onsdag den 02. august ser ud til at være en blandet dag for dig Skorpionen. Men husk altid, at du har evnen til at kæmpe dig igennem udfordringer og vend situationen til din fordel. Husk at smilene og glæden er på din side i dag. Så nyd dagen, og i morgen vågner du op til en ny dag med friske energier.