Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda.

Dagens humør

Dagens humør får 4 stjerner på graderingen. Med solen fra Leo der opkvarter skytten, vil dit humor være som nybrygget kaffe, varmt og opkvikkende. Fra morgenduggen til aftensolens forgyllende kys, vil medfødte Krebs-tanker skylle sig ind i din bevidsthed, der helt sikkert vil løfte de humør-tunge skyer og bringe glæde på en helt almindelig hverdag.

Kærlighed

For kærlighedens del står stjernerne på 3. Venus, kærlighedens planet, er i skæbnefyldt opposition til din regerende planet, Månen, så hold dit hjerte åbent for at acceptere ændringer i dit kærlighedsliv. Kærlighedens landkort kan virke uklar, men husk, at selv det største eventyr begynder med et enkelt skridt.

Arbejde

Arbejdet får 2.5 i dagens rating. Mars i Vædderen kunne afspejle et behov for aggression og dominans på arbejdspladsen. Men du er en Krebs af natur, og du bør ikke forlade din native sensitivitet i denne kamp om magt. Brug din tålmodighed og diplomatiske evner til at håndtere udfordringerne.

Venner

Venskab får 4 på stjerneskalaen for i dag. Juvelen i din krone, Venus, har slået lejr i dit venskabshus, hvilket gør venskabelige relationer til en velsignelse. Du vil være i stand til at forstå dine venners dybeste hemmeligheder, og din instinktive omsorg kan skabe dybe bånd mellem jer.

Familie

Familie får en fuld score på 5 stjerner. Med Jupiter i dit 4. hus, der repræsenterer hjemmet, vil der være masser af grunde til at fejre på hjemmefronten. Månen, din herskende planet, belyser dit hjem med glæde og harmoni.

Succes

I spørgsmålet om succes vil stjernerne tildeler dig 3 stjerner. Saturn i 10. hus kan udfordre dine ambitioner, og du vil måske føle, at dine bestræbelser ikke bærer den frugt, du ønsker. Men tålmodighed er din største dyd, stå fast, da al succes kom til dem, der ventede.

Dagens dyr

Dagens dyr er Pandaen. Denne kinesiske bjørn anerkendes for sin tålmodighed. Ligesom Pandaen, er du i denne periode kendt for at være tålmodig og diplomatisk i alle dine bestræbelser. Også nuttetheden og elskeligheden er et kendetegn som dig, kære Krebs.

Dagens overblik

Så her kommer vi til slutningen af denne onsdag den 2. august. Selvom der kan være udfordringer på vejen, vil din natur som Krebs være din styrke. Mød dem med et åbent hjerte og tålmodighed. Husk: Sandslottene skyller bølgen bort, men din vilje kan faktisk ændre havets tidevand.