Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens Humør: 4

Skyerne over Jomfruens horisont er i opløsning, og solen skinner således undtagelsesvis klart. Humøret er på vippen, tæt på kanten til at være fantastisk, men stadig blot en himmelklat væk. Det er solstrålerne, der kastet over dit tegn, får smilet frem – en solid fire’er. Udnyt det, find på hængekøjen og lad verden komme til dig. Nyd den sjældne rytme af positiv energi, der de sidste uger har været en smule skummel.

Kærlighed: 3

Selvom Venus kaster kærlighedsstøv i din retning, er der stadig noget, der holder dig tilbage. Er det frygten for at åbne op, eller måske det, at livet er i et stadie af store forandringer? Kærligheden har mange former – den ene dag er det som en dans på roser, den næste kan det være en kamp. Men bare rolig, det er lige præcis sådan, kærligheden skal være. I dag får kærligheden tre.

Arbejde: 2.5

Mit råd til dig, kære Jomfru, er at tage det roligt på arbejdsfronten. Merkurs position råder til en mere afslappet omgang med opgaverne, og du vil opnå en velfortjent middel score på arbejdsfronten. Gå ikke op i de små detaljer, men i stedet fokusér på dine større mål. Hvor vil du hen?

Venner: 4

I sociale sammenhænge er du på toppen! Din indstilling er åben og imødekommende generelt, men når Luna skinner klart på dit tegn, sætter det virkelig skub i sociale aktiviteter. Dine venner vil nyde dit selskab og feel-good energien, du udstråler. Fire stjerner på vennernes himmel!

Familie: 5

Her stråler du virkelig! Familieforholdene styrkes af den positive aura, du omgiver dig med. Som en velsignet solstråle lyser du op i familiens liv, og de vil høste frugterne af din gode energi. Familie får fuldt hus med fem stjerner – vi kan næsten ikke blive mere solbeskinnet!

Succes: 3

På succesfronten er der plads til forbedring, men du er på rette vej. Dit hårde arbejde og engagement vil helt sikkert bære frugt i den lange bane, men husk at fejre de små sejre undervejs. Ikke alle succeser kræver pomp og pragt. Tre stjerner får du i dag, men husk, langsomt men sikkert vinder løbet.

Dagens Dyr: Tiger

I dag er du en tiger, min ven. Auburn-pelsen glimter i solens stråler, mens du bevæger dig selvsikkert gennem junglens krattet. Du er majestætisk, beslutsom, og fuld af indre styrke – nøjagtig som en tiger. Du triumphrer dygtigt over dagens udfordringer med dyrisk charme og elegance.

Det er en dejlig dag, denne smukke onsdag den 2. august. Solen står højt på himlen, fuglene synger af hjertens lyst, og verden virker som om den er indhyllet i en aura af positivitet. Smil til verden, og verden vil smile tilbage. Med en gang broget stjernestøv og en sjælden tiger-energi, er det en dag for bøgerne. Carpe Diem, kære Jomfru!