Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Grævling. Din vedholdenhed skal opleves.

Dagens humør

Dagens humør scorer højt med en klækken 5’er! Festfyrværkeriet skyldes, at Mars skinner over dit tegn, og sprudler med en sprudlende energi, der er klar til at tage verden med storm. Du føler dig opfyldt og fyldt med positiv energi. Så er det bare at snøre støvlerne og springe ud i dagen!

Kærlighed

På kærlighedsfronten er det lidt trægge tider, med en karakter på 2. Venuskraften er en smule svag, der kan skabe uro og splittelse. Men frygt ej, det er kun midlertidigt. Behold din ro, kommuniker klart, og vær tålmodig.

Arbejde

Arbejdstiden får strålende 4 stjerner. Med Jupiter der kredser omkring din arbejdssektor, vil du formå at skabe finsliffede resultater, der bliver bemærket. Se frem til nogle anerkendende nik fra cheferne!

Venner

Venskabsafdelingen scorer en solid 3’er. Hold øje med de små skærmydsler der kan opstå! Under solens påvirkning kunne det nemt ske. Men vid, at det blot er små bølger på havet. Vent et øjeblik, og alt er tilbage til normalt.

Familie

Familien er dagens højdepunkt med fuld score. Med Venus sendende sine stråler er kærlighed og harmoni på dagsordenen. Nyd din tid med familien og lad deres energi oplade dig.

Succes

Succes får en fornem 4. Med Venus dansende i dit tegn, vil du opleve, at tingene falder på plads for dig. Om det så er i arbejde eller personlige projekter, går det som smurt.

Dagens dyr

Dagens dyr er Grævlingen. Ligegyldigt hvor grå og trist verden bliver, du holder dig vedholdende. Du giver ikke op og styrer direkte mod dine mål. Din stædige natur gør dig til dagens grævling.

Dagen i dag

Nyd denne solbeskinnede torsdag den 09. november! Den dag er et klart eksempel på, at der ikke findes dårlige dage, kun dårlige indstillinger. Så pak en positiv indstilling med i tasken, og tag dagen med bravour! De stjernernes børn har talt og vejledt dig. Din skæbne er i dine hænder. Carpe Diem!