Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør

Giv dig selv 4 stjerner i dagens humør! Du kan synes det er en høj karakter for en grå torsdag, men universet er på din side i dag. Astrologien styrer mod solen, og det giver en energisk og optimistisk stemning. Se op, smil til verden, og lad solstrålerne i dit hjerte. Var det ikke det du ledte efter?

Kærlighed

I kærlighedens landskab går du og banker på døren til nye muligheder. Du har sans for de små ting, de skjulte blikke og de korte øjeblikke. Hvad mere kan man ønske sig, spørger du måske? Giv dig selv 3 i kærlighed, det er i tråd med planeterne. Men husk, det bedste kan være lige rundt om hjørnet.

Arbejde

På arbejdsfronten har de kosmiske kræfter en anden plan for dig. Ja, du kan føle lidt udfordringer, men det er ingenting du ikke kan håndtere. En karakter på 2.5 er ikke slutningen af verden, men det er vigtigt at huske på, at der er plads til forbedringer. Læn dig ikke tilbage endnu, der er mere arbejde at gøre.

Venner

I dine venskaber oplever du en stærk forbindelse. Du forstår din rolle og betydning for vennerne og det forbedrer dit sociale liv. Giv dig selv 4 på venskabslisten, og lad dig selv trække vejret med velvære. Men lad det gode ikke blive din fjende, vær altid klar til at lære mere.

Familie

Familiens bånd er stærke og du nyder samværet med dem. Du stråler med 5 stjerner i dette område, og det er ikke et tilfælde. Sammenholdet, kærligheden og forbindelsen med din familie er himmelsk. Hvis jeg skulle råde dig, ville jeg sige: Holde fast i det, det er guld.

Succes

Når det kommer til succes, står planeterne i en blandet konstellation. Giv dig selv 3 stjerner. Du kan måske mærke, at du står midt i op- og nedture. Men, er det ikke det, der gør livet interessant? Der er skønhed i kampen, glæden ved triumf og værdifulde lektioner i nederlag.

Dagens dyr

På denne dag er du en Tiger. Ro, kontrol, styrke og beslutsomhed kendetegner dagens dyrs udtryk. Dit instinkt og din naturlige kraft venter på at komme frem. Er du klar til at slippe din indre tiger løs, og bruge den til at kæmpe for det, du holder af?

Torsdag den 9. november kan føles som en dag med op- og nedture, men husk – hver dag er en rejse med himmellegemerne. De stjerner, der brænder i nat, kan være fyrværkeri i morgen. Så hold hovedet højt og hjertet åbent. Du har universet på din side.