Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du er modig og klar til at springe.

Dagens humør

Dagens humør karakter ligger på 2. De kosmiske stjerners syngende viser lidt grå skyer på himlen i dag. Din stjernes energi er ikke så sprudlende som sædvanlig. Pas på du ikke lader det lille humør påvirke resten af din dag. Du har magten til at ændre din egen skæbne, så lad ikke universets flygtige humør sætte kursen!

Kærlighed

Kærligheds-karakteren er høj i dag og lander på 4. Hvis du er på jagt efter den store kærlighed, er dette en god dag til at tage springet. Din planet, Venus, er i en positiv position, som sikrer gunstige omstændigheder i romantiske forhold. Vær åben og ærlig, og kærlighedens gnister vil fyge omkring dig.

Arbejde

Arbejdet står i dagens tegn med en karakter på 5. Du vil være i dit es på arbejdspladsen, og dine kollegaer vil beundre dit drive og engagement. Merkur, kommunikationens planet, er i en gunstig position, hvilket betyder, at du vil være i stand til at håndtere udfordringer med lethed og finesse. Ingen grund til at frygte, arbejdsdagen vil være en dans på roser!

Venner

Din relation til vennerne scorer 3 på skalaen. Dit sociale liv kan være en smule uforudsigeligt i dag, da Månen er på rejse gennem et lidt ustabilt område i dit horoskop. Men husk, selvom stjernerne kan guide dig, er du herre over din egen skæbne. Brug denne dag til at vise dine venner, hvor meget du sætter pris på dem.

Familie

Familie vibrationerne er lidt lave i dag med en karakter på 0. Der kan være nogle knuder på tråden, der skal redes ud. Men fortvivl ikke – selv solen har pletter. Selvom der kan opstå konflikter, er de blot en påmindelse om de bånd, der holder jer sammen.

Succes

Dagens succesniveau ligger på 1. Det handler ikke altid om de store sejre, men mere om de små skridt på vejen. Uri Månen står i skyggen af Jorden, så det er kun naturligt, at du ikke føler dig på toppen. Men husk, uden mørke kan vi ikke se stjernerne. Så fortsæt med at tage de små skridt mod succes.

Dagens dyr

Dagens dyr er Tigeren. Hvorfor netop tigeren, spørger du måske? Fordi selv på en dag, hvor humøret er lavt, har du tigerens mod i dig. Du er klar til at springe på livets udfordringer og knurre af problemerne.

Torsdag den 09. november, ser ud til at være en blandet pose bolsjer. Selvom ikke alt i dag vil være slik og balloner, vil det være en dag fyldt med lærdom og styrke. Så selv på en dag hvor nogle gange går som katten om den varme grød, er det vigtigt at huske, at selv i mørke tider, er vi alle stjerner, der er klar til at lyse op. Huske at nyde de små øjeblikke, for det er dem, der i sidste ende skaber de store minder.