Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør:

På en skala fra 0 til 5, giver jeg dagens humør karakteren 2. Med Mars i modstand mod Jupiter virker energien sænket. Du kan måske føle dig en smule uoplagt og tynget. Tag den roligt. Der skal nok komme mere fut i fejemøget igen!

Kærlighed:

Når det kommer til kærlighed, er det en suveræn dag med karakteren 5! Venus og Månen samarbejder, og holder kærlighedens himmelske glober godt glødende. Forvent romantiske øjeblikke og kærlighedserklæringer i flæng.

Arbejde:

Arbejdsdagen er middelmådig med karakteren 3,5. Den belastning du kan føle på grund af Mars’ position, betyder også, at du måske ikke får knoklet lige så meget som du plejer. Men fortvivl ikke! Du har altid din evne til at kommunikere og samarbejde, som Saturn styrker fra sin plads i Vandbæreren.

Venner:

I dit venskabscirkel er der god energi med karakteren 4. Venus bidrager med dens blødhjertede og sociale energier, og det kan derfor være en god dag at tilbringe tid sammen med gode venner.

Familie:

Familiemæssigt kan dagen være en udfordring med karakteren 0. Månen i opposition med Saturn kan bringe gamle konflikter til overfladen. Åndedrættet er nøgleordet. Træk vejret dybt og navigér gennem disse vanskelige vande med tålmodighed.

Succes:

Når det gælder succes, får dagen karakteren 3,5. Måske du ikke når til tops, men det er stadig en hæderlig indsats dagens hemmelige indflydelser tager i betragtning. Hold fokus på dine mål, og husk at alle sejre, store som små, tæller.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er tigeren, der er både stærk og retfærdig. Din indre tiger vil hjælpe dig med at konfrontere dine udfordringer i dag med mod og retfærdighedsfølelse. Lad din indre tiger brøle!

Afslutningsvis vil jeg sige, uanset dagens op- og nedture, at du har alle forudsætninger for at komme godt igennem torsdag den 9. november. Livet er en vild ride, men husk: Ingen regnbue uden regn! Hvert skridt du tager, hver udfordring du møder, fører dig videre på din unikke vej. God torsdag til dig!