Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør:

Dagens humør scorer en solidt 3.5. Der er ingen tvivl om, at Merkurs position holder tingene i balance, og det vil sikkert sive ind i dit humør for dagen. Du vil opleve en indre ro, og selvom gamle bekymringer kortvarigt kan dukke op, kommer du let over dem. Du er vedholdende i dag, kvik og kvikket!

Kærlighed:

Når det kommer til kærlighed, sender universet dig nogle seriøse 4 stjerner. Venus lyser op over dit kærlighedshus og bringer både romantik og lidenskab til dit liv. Din partner vil sætte pris på den ekstra opmærksomhed, du giver. Er du single? Du vil opdage, at dit selvværd stiger, kan du mærke det?

Arbejde:

På arbejdsfronten kan du forvente en karakter på 3. Det er nemlig Saturns placering, der desværre præger arbejdsfronten med nogle mindre irritationer, men frygt ej! Din motivation er stadig stærk, og du vil helt sikkert tackle udfordringerne med oprejst pande. Giv ikke op!

Venner:

Wow 5 stjerner er det seineste nye på venneskalaen. Mars giver dig masser af energi til at være social og deltage i aktiviteter sammen med vennerne. Dette er tiden til fest og sjov! Lad ikke denne energi gå til spilde.

Familie:

Familieforholdene er lidt udfordrende i dag med en score på 2. Jupiter i dit hus med hjem og familie kan skabe nogle mindre konflikter og misforståelser. Husk, tålmodighed er nøglen, og husk også at det er dit elskede klan du har med at gøre.

Succes:

Fi faen! Dagens succes ligger på en fantastisk score på 4.5! Uranus, planeten for uventede overraskelser, sidder solidt i dit succes-hus og bringer spændende muligheder på din vej. Gå efter det, du ønsker – himlen er grænsen!

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er Tigeren. Dagens stærke astrale energier er på linje med dyrets dynamiske og kraftfulde natur. Ligegyldigt, hvad livet kaster på dig, vil du have energi, styrke og mod til at håndtere det, akkurat som en tiger.

Torsdag den 09. november er en dag fyldt med overraskelser, en dag, hvorpå du skal stå stærkt som en tiger. Husk det når du står op og tager udfordringerne ved hornene. Du har alt det, du skal bruge for at gøre denne dag fantastisk. Opslug dagen og vær taknemmelig, for livet er fyldt med endeløse muligheder. Nyd det, min stjerne!