Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gylden leopard.

Dagens humør

Vi lander på en solid 4, i dag. Solens placering indikerer en dag fyldt med glæde og indre ro. Du vil opleve, at dagen flyder nemmere, og du får en let, optimistisk fornemmelse indeni. Nå ja, vi har alle de dage, hvor tingene bare synes at gå vores vej, ikke? I dag er netop en sådan dag.

Kærlighed

På kærlighedens front sker der ikke det store. Vi giver en karakter på 2.5. Neptun styrer skuffelser, og den er i retrograd i dit tegn i dag. Hvis du er single, kan det være en god dag til at fokusere på selv-kærlighed. I et forhold? Sådanne dage er gode til at arbejde gennem eventuelle udfordringer.

Arbejde

Arbejdsmæssigt vurderer vi en karakter på 3. Mars, planeten for action og energi, er ikke særlig stabil i øjeblikket. Det betyder, at du måske oplever øjeblikke med lav produktivitet. Men bare rolig. Disse dage kan bruges til at planlægge og organisere.

Venner

Wow – vennefronten scorer en fuld 5 i dag! Merkur, der styre kommunikation, er meget aktiv, hvilket betyder, at du vil være ret som snakkesalig. Venner vil finde dig ekstra underholdende og engagerende. En perfekt dag til et Catch-up møde!

Familie

Har vi nævnt Saturn endnu? I dag passerer Saturn dit hus for familie og hjem, hvilket giver et løft på 4. Det betyder en dag fuld af harmoni og gensidig forståelse med dine nærmeste.

Succes

Vedrørende succes, lægger vi os på en karakter af 3 i dag. Du er på en lang rejse, og nogle dage er bare ikke kraftige boost-dage. Tag det roligt, hold dit mål i sigte og vedhold.

Dagens dyr

Hvad ville du sige til et møde med den gylden leopard i dag? Lettere uforudsigelig, men utroligt selvstændig og tilpasningsdygtig. Hvorfor leopard? Netop som denne smukke skabning, vil du være i stand til at tilpasse dig skiftende omstændigheder med ynde og bestemthed.

Vi runder af på denne smukke torsdag den 09. november med et smil på læben. Trods universets skiftende energier, har du potentialet til at gøre denne dag til en god dag. Og husk, måden vi reagerer på de energier, universet sender os, former vores oplevelse. Lyder det ikke som en vinderkombination? God fornøjelse!