Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør: 3.5

Løver, det ser ud til, at universet har nogle blandede kort på hånden for jer. Selvom dagen starter usikre, vil styrken fra planeten Mars gøre jeres humør løftet som dagen går. Så hold hovedet højt og må ikke lad jer rystes af morgenens skyer.

Kærlighed: 3

Venus, der maler det kærlige landskab i dag, vil sørge for lidt romantik, men med Saturns indflydelse kan tingene virke lidt hårde. Der kan være nogle klipper på jeres kærlighedssti i dag, så hold styr på jeres følelser og vær tålmodige.

Arbejde: 4.5

Apropos arbejde – jeres uspolerede Løve-energi og den positive indflydelse fra Jupiter vil gøre jer utroligt effektive i dag. Der vil blive løbet mange meter, og det vil kun være op ad bakke fra nu af! Jeres evne til at jage tingene med fuld kraft vil virkelig betale sig.

Venner: 5

Jeres sociale netværk stråler i dag, med fuld støtte fra Merkur. Om det er en sammenkomst, en opkald til en ven langt borte, eller bare at være der for en ven i nød – jeres vennetid vil være på toppen.

Familie: 2

Der kan være nogle udfordringer i familien, takket være Neptuns turbulens. Men, hvis nogen kan håndtere stormen med værdighed, er det jer Løver. Tag det roligt, vær forstående og vis med stor Løve-elskab, at udfordringer bare er forbigående.

Succes: 4

Med Saturn og Mars på din side er du bundet til at opleve succes inden for flere områder af dit liv. Husk, arbejd hårdt og leg hårdt!

Dagens dyr: Flamingo

Hvorfor flamingo, spørger du? Nå, disse smukke fugle symboliserer balance og nåde, noget der kan være nyttigt for jer i dag, Løver. De repræsenterer også sjov, hvilket minder jer om at have det skægt midt i en udfordrende dag.

Ja, det er torsdag, den niende november. Selvom der er udfordringer i vente, vil din indre Løve hjælpe dig med at komme gennem dem. Du er smuk, mægtig og fuld af ild, Løve! Hæv højden, svøb manen og vis dem, hvem du er!