(stjernetegn humor=”4″ love=”3″ arbejde=”2.5″ venner=”4″ familie=”5″ succes=”3″ sex=”4″ dyr=”Du er en Pingvin. Takket være dit tilpasningsevne og stille ydre kraft.”)

Dagens humør: 4

God dag stjernetegn læser! Vejen i dag er klar og lys, der er en dejlig fire på humørskalaen! Med Venus der er i harmoni med Merkur og hængende fint i luften i dag, klør det i smilebåndene. Astrologiske energier er skruet godt op, og man kan mærke livsglæden sprudle gennem kroppen!

Kærlighed: 3

Kærlighedslivet er et trygt anker, men leverer ikke den største gnist i dag. Vurderet til en solid treer, tænker du nok: “Hvordan så?” Jupiter svæver i dit sjette hus, hvilket giver en tilbagelænet fornemmelse i kærlighedsaspektet. Intim samvær og partnertilfredshed står højt, men det helt store festfyrværkeri lader vente på sig. En hel almindelig dag i kærlighedens tegn – og det er jo også fint!

Arbejde: 2.5

Arbejdet kalder. Du kan godt mærke, at halvdelen af ugen er ovre. Pligterne hober sig, og det kræver fokus! Evalueringen af arbejdet lander på 2,5 – hverken højt eller lavt, men præcis midt i mellem. Med Saturn i retrograd, er det tid til at samle trådene og navigere i kontorets vilde vande.

Venner: 4

Hos vennerne er der fuld skrue på. Med Solen og Venus i jeres tiende hus, er der lagt op til socialt samvær og lunefulde samtaler. En klokkeklar firer på vennernes front! Så hæng ikke med hovedet, men nyd dine næres selskab og fine fortællinger.

Familie: 5

Familien er din trygge havn og i dag, er det familien, der står dit hjerte nærmest. Med Plutos positive indflydelse hænger familiebondingen på en solid femmer. Man skal huske at sætte pris på det nærmeste man har, og i dag vil man virkelig føle glæden ved at være en del af sin familie.

Succes: 3

Op og nedturene er en del af livets cyklus. På succes-fronten lander vi på en middelmådig 3. Gode jordbundne tegn fra Mars og den klippefaste Venus i stenbukken holder kursen klar, selv på en almindelig torsdag. Man kan ikke altid være i toppen, men hver succes, stor som lille, er en sejr!

Dagens dyr: Pingvin

Er dagens dyr ikke et unikt valg? Den elegante, sociale pingvin! I et samfund, der kan virke lige så koldt som Antarktis, sætter pingvinen sin fodspor med mod, udholdenhed, men også med kærlighed for familien og vennerne. Ligesom pingvinen, er vi i dag rodfæstede i sociale omgivelser og familien, og så ekstremt tilpasningsberettigede!

Ja, det er en ganske almindelig torsdag den 09. November, men selv i det mest almindelige, dukker der stadig små glæder og overraskelser op. Husk at mærke efter, trække vejret dybt og lad universets energi strømme gennem dig. Rigtig dejlig dag til dig, stjernetegn-entusiast!