Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør:

Humør er omkring 2 i dag, grundet planeternes indflydelse på Stjernetegn.dk har i dag ikke megen opbakning fra planeternes energi. Du kan føle dig lidt ude af trit, som om du går mod strømmen. Måske har du brug for den berømte “me-time”, hvor du opsamler og genopfinder energi. Dans med livet, men husk at det til tider er vigtigt at danse solo.

Kærlighed:

Vi ser et score på 4 i kærlighed. Er en potentiel flamme ved at blusse op? Det lader til, at Venus, kærlighedens planet, spreder nogle helt specielle vibes i dit stjernetegn. Spring ud i det, men glem ikke at balancere dit hjerte og hoved. Skæbnens hjul har mange overraskelser, og kærligheden er ingen undtagelse.

Arbejde:

Med hensyn til arbejde, ser vi en score på 3.5. Måske synes du, at din kreativitet er i dvale, men måske er denne “pause” en mulighed for at finde en ny, innovativ tilgang. Som det siges, tvinger nødvendighed ofte opfindelser. Udnyt spirituelle kræfter, og måske vil den åbne flaskehalsen.

Venner:

Det er ingen overraskelse, at venskab scorer et 0 i dag. Det er en dag, hvor du skulle tage den chill-pille. Venner kan vente, men dit indre behov for at genoplade kan ikke. Som man siger, man kan ikke hælde fra en tom kop.

Familie:

Familien står på toppen i dag med karakteren 5. Hjemmet skinner som en fyrtårn i dag, der tegner en skærm omkring dig. Tag tid til at knytte bånd med dine nærmeste. Familien er trods alt den sejeste bande, du nogensinde vil være en del af.

Succes:

Vi afslutter med en succes karakter på 3. Jo mere du knokler, jo mere tilbøjelig er du til succes. Universet smiler til dem, der er parate til at strække sig. Hold øjnene på prisen, og husk, hvert skridt bringer dig tættere.

Dagens dyr: Leopard

Du stråler som en leopard i dag. Du er adræt, smidig, og fuld af skjult styrke. Det er ikke din tid til at bøje dig for omverdenen, men at blande dig med det, der passer til dit indre miljø.

Torsdag 09. november, er en dag med blandet følelser, men også en mulighed for refleksion og indadvendt vækst. Tag en dyb indånding, lav en kop te, og giv dig selv frihed til bare at være. Som Leonard Cohen sagde, “Der er en revne i alt, det er sådan lyset kommer ind”. Så, åbn op for det lys, og lad det skinne igennem dig.