Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger

H2 Dagens humør: 3
Aha, vandmand! Nysgerrigheden er på sit højeste i dag. Med månen, der hang højt på himlen i går, påvirkes du af dens indflydelse. Det giver dit humør en solid karakter på 3. Ikke for højt, men heller ikke helt nede i sokkeholderne. Du vil opleve en hverdag med lidt af hvert, så hold tungen lige i munden og lunten lang!

H2 Kærlighed: 1
Uanset om du har en sød én at kysse godnat eller ej, ser kærligheden ud til at trække det korteste strå i dag. Før du kører hovedet i hegnet, er det vigtigt at huske på, at dette blot er forbigående. Astrologisk set, er dit kærlighedsbarometer på et lavpunkt, men det vender hurtigt. Hold modet oppe, søde vandmand, der er lys forude!

H2 Arbejde: 4
Før du nu tager hatten og gevanterne og stikker af i totterne, så kæer dig ikke om kærligheden. Når det kommer til arbejde, er du nemlig en haj! Med Mars i dit tegn, kan du forvente en uge med mange muligheder på arbejdsfronten. I dag får du karakteren 4, som skyldes dine skarpe instinkter og evne til at tackle nye udfordringer. Din indre tro på dig selv, kommer til at vise resultater i arbejdslivet, vandmand.

H2 Venner: 2
Det ser ud som om, dine venner er lidt i det hyrdebidske humør i dag. Ikke noget, der får dig til at falde i svime, men som vandmand vil du mærke et køligt vindpust fra dine venners side. Svaret er klart i stjernerne – det handler om den nuværende konstellation, hvor Plutos intense energier er i konflikt med dit stjernetegn. Slap af, hold skansen og se tiden an.

H2 Familie: 4
Pust ud vandmand, for ved din familie kan du finde varme i dag. Når Merkur og Venus spiller sammen, skaber det en tryg og kærlig atmosfære omkring vores nærmeste. Giv familien en karakter 4 i dag, og vær taknemmelig for, at du kan søge tryghed hos dem, mens andre energier udfordrer dit sind.

H2 Succes: 0
Jah, der skal arbejdes lidt mere på succesraten, da stjernerne indikerer, at i dag ikke er dagen, hvor du vil nyde sejrens sødme. Men pyha! Fortvivl ikke, vandmand. Der er altid tid til at vende skuden, og måske er det tid til at nydeftertanke og planlægge de næste skridt mod succe. Kan succesen mon måles i materialistisk værdi, eller i glæde og lykke? Det bestemmer du!

H2 Dagens dyr: Tiger
Dagens dyr er tigeren, et kraftfuldt rovdyr der besidder en styrke og nådesløs effektivitet. Præcis som tigeren, har du styrken til at klare de udfordringer, der kommer i dag. Og lige som den elegante tiger, skal du bevæge dig smidigt gennem dagen, bruge din styrke dér hvor den er nødvendig, og bevare din værdighed under alle omstændigheder.

Vandmand, din tirsdag den 07. november kan byde på lidt af hvert. Når dagen skyder fart med fuglekvidder og morgenkaffen bliver nydt, kan du se frem til en begivenhedsrig dag. Stol på dig selv, naviger gennem hverdagen som en stærk tiger, og husk at familien er dit sikre anker. Vov at udfordre dig selv, for i det lange løb er der ingen der kan slå dig ud af kurs, kære vandmand! God tirsdag til dig.