Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Rolig, men kraftfuld.

Dagens humør

I dagens astrologiske atmosfære tildeler jeg Tyrens humør en 3.5. Under indflydelse fra Mars kan du føle en smule kampgejst, men Saturns indflydelse skaber samtidig mulighed for fred og ro. Det er som om der er et indre tumult, der skygge-bokser i dit indre, og skubber dine følelser lidt fra side til side. Er du i godt helle? Ja, så absolut, men kan der ske udsving? Absolut igen.

Kærlighed

Dagen bringer kærlighedsbarometret op på en solid 4.5. Venus planlægger et romantisk møde, der kan skabe sommerfugle i maven. Kast dig ud i det, Tyre. Den universelle energi fra kærlighedens planet vil ikke fejle dig. Spørg kun dig selv: er dit hjerte parat til at lade kærligheden ind?

Arbejde

Desværre er arbejdet i dag ikke i dit stjernernes gunst, så du ryger ned på en 2. Plutos intense energi kan skabe konflikter mens Merkurs indflydelse kan forvirre kommunikationen. Husk at tage dybe indåndinger, og tag tingene med ro. Alt ånder fred og idyl igen i morgen.

Venner

Så er der heldigvis godt nyt på venskabets front, hvor scoren topper med 5. Solens positive stråler lyser over din sociale sektor, og opmuntrer til at nyde godt selskab. Dine venner vil bringe glæde og latter ind i din dag. Ja, det er så absolut en dag at dele!

Familie

På familiefronten giver vi en 4. Månen vil bringe hjertelige følelser af forbindelse og samhørighed frem. Tilmed vil der være plads til gode samtaler og grin rundt om middagsbordet. Det er tid til, at omfavne dine kære og vise dem hvor meget du holder af dem.

Succes

Til trods for udfordringerne i din arbejdskarriere, indikerer stjernerne at der er succes at hente i dag. Dermed ryger vi op på en 3. Succes i dag handler mere om de små sejre end de store. Tålmodighed og viljestyrke vil lede dig i den rigtige retning.

Dagens dyr

Dagens dyr er Koalaen. Ligesom koalaen bruger du meget tid på at fordøje livets store og små begivenheder. Du er ganske rolig af natur, men når det gælder, har du også nogle stærke kløer at sætte i med. Du er ligesom koalaen; rolig, men kraftfuld.

Afslutning

Selvom der er udfordringer at overvinde, vil dine sociale relationer og kærlighedsfronten tilføje guld til din dag. Husk det, Tyren, når du vågner op til denne smukke tirsdag den 07. november. Der er meget at glæde sig over. Dit horoskop minder dig om, at livet er en blanding af smil, tårer, latter og læring. Nyd rejsen!