Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Rolig og afbalanceret.

Dagens humør: 4

Hvis vi taler om universets takter, så forudser stjernerne en stjernegod dag for Tvillingen. Det er jo tirsdag, og under venus’ mantra blomstrer dit humør jo netop! Det bobler indeni dig som en flaske champagne med åbnet prop. Det gir’ kammeraterne store smil og latteren er vidunderlig smitsom! Derfor får dit humør en solid 4’er på dagens humør-termometer.

Kærlighed: 3

I kærlighedens bløde univers vakler din planet lidt. Tvillingens essentialitet er at være i harmoni med sidemanden, men i dag er farvandene en smule rørige. Snublestenene er der, men bare rolig, kærlighedsstien er stadig åben for passage. Tag dybet tennisbolde frem i dag, spillereglerne ændres hele tiden.

Arbejde: 2.5

Arbejdslivet byder på en ujævn vej for Tvillingen i dag. Bøvl og forhindringer strøer deres vej. Men husk – det er netop her din dygtighed og tilpasningsevne kommer til sin ret! Lad ikke din flamme gå ud under overvældende storme.

Venner: 4

Venus’ indflydelse svinder en snert, men det sætter ikke ine stopper for dig Tvilling! Dine kolossalt nærende samtaler danner en skøn base for nye og gamle forbindelser. Aldrig før har den helbredende virkning af ægte venskab været mere tydelig.

Familie: 5

Det familiebaserede univers blomstrer for dig, kære Tvilling. Familieniblerne får god plads til at udfolde sig og både dun kusine og bedstemor vil elske at høre din klare latter. Familien er jo dit anker og i dag er vinden i den helt rigtige retning.

Succes: 3

En besynderlig dag for succes. Her skal du hverken forvente top eller bund. Uhrhøjderne er midt på skalaen, men sørg altid for at danse i sølvregnet, selvom guldet mangler.

Dagens dyr: Koala

Kære Tvilling, dit dyre fyrtårn er koalaen. Denne afslappede og balancerede skabning spejler dit indre jeg på denne tirsdag. Ligesom koalaen, skal du huske at tage tid til afslapning og fornyelse midt i livsforestillingens hastværk.

Tirsdag den 7. november vil være en dag fyldt med glæde, udfordringer og velvære, og selvom der vil være både op- og nedture, så vil du klare det med bravur! Husk at være som en koala; rolig, afbalanceret og tag dig tid til at klatre træet i dit tempo. God tirsdag, Tvilling.