Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

Skytten, dit humør får lige nu en solid 4’er. Planeternes placering i dit stjernetegn indikerer en dag fuld af optimisme og livsglæde. Det er tid til at le med verden og finde glæde i de små ting! Måske det er tid til at puste lidt liv i gamle drømme, eller at give slip på gamle vaner der holder dig tilbage?

Kærlighed

Når det kommer til romantik står stjernerne ikke på din side i dag, kære Skytte. Med en kærlighedskarakter på 3, vil du muligvis støde på nogle udfordringer. Men fortvivl ikke! Dette er en dag for selvrefleksion og for at styrke din selvstændighed. Husk, den største romancer starter altid hos en selv.

Arbejde

Med en arbejdskarakter på 2.5 står dagen i lærdommens tegn på arbejdsfronten. Du vil muligvis støde på nogle bump på vejen, men tag det i stiv arm. Det siges, at intet pres, ingen diamanter. Brug de uundgåelige udfordringer som trin på din vej mod personlig vækst.

Venner

Dine sociale relationer trives, med en karakter på 4 er det tid til at styrke båndene til dine venner. Måske det er tid til at arrangere en virtuel komsammen, eller sende en uventet gave. Små gerninger kan gøre en stor forskel!

Familie

Familielivet blomstrer i dag med en flot 5’er. Dit hjem vil være fyldt med kærlighed og harmoni, en sand helligdom i dagens travlhed. Husk at tage dig tid til at nyde disse rolige og betryggende stunder med dine nærmeste.

Succes

På succesens stige står du midtvejs med en karakter på 3. Du er godt på vej, men der er stadigvæk mere at gøre. Husk at succes ikke er en destination, men en rejse. Træk vejret dybt, ret ryggen, og tag den næste udfordring med hovedet højt.

Dagens dyr: Tiger

Tigeren er perfekt symbol for dagen, for som det storslåede dyr kan du være tilfreds med dig selv. Tigeren er kendt for dets selvtillid og styrke, egenskaber du vil kunne udvise i dag. Udnyt denne kraft!

Tirsdag den 7. november lægger op til en dag fuld af potentiale. Det er dine handlinger og mindset, der vil afgøre hvordan dagen vil forme sig. Husk, ingen dag er kedelig, hvis du tager mod den rigtige spirituelle briller på! Du er mesteren i dit eget liv.