Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør

Dagens humør får 4/5. På trods af, at en wee-lille smule af forvirring ledighed skal navigeres igennem denne formiddag, vil dit humør forbedres efterhånden som dagen skrider frem. Når Solen og Mars, de to største energigivere i vores galakse, begynder deres himmelflugt, vil din indre ild blive påfyldt. Hvad var det, min bedstemor sagde? “Efter regnen kommer solskin”, og det ser ud til, at hun havde ret.

Kærlighed

Kærlighedslivet får 3/5. Venus smiler til dig i dag, løven, og det er den perfekte tid til at styrke gamle forbindelser og måske endda skabe nye. Dog er der en lille men; månen i vandmandens konstellation kan dræne nogle af dine følelser midt på dagen. Jeg siger dog bare, hold tungen lige i munden, og fortsæt med at være den kærlige sjæl, du er, samtidig med at du passer lidt på dig selv.

Arbejde

Arbejde får 2.5/5. Pas på, for Mars og Neptun er i konflikt, og det kan skabe en smule rod i din arbejdsdag. Du kan føle dig drevet af en uudholdelig trang til forandring, hvilket kan føre til præstationsangst. Men bare rolig, Jupiter vil træde i karakter hen mod eftermiddagen, og vil blødgøre slaget. Husk; alt er en del af rejsen.

Venner

Dine venskaber får 4/5. Venus og Mars leger en fusion, og det forbedrer dine sociale relationer betragteligt. Du vil føle en bølge af positiv energi og gode vibber omkring dine venner og nære omgivelser. Her er et tip fra stjernerne: Del denne energi og sprede glæden.

Familie

Familien får 5/5. Din forbindelse med familien kommer virkelig i fokus i dag med månen glide gennem dit 4. hus. Det er en god dag at tilbringe tid med dem du holder af, og måske endda løse gamle konflikter, hvis der er nogen. Husk;, ingen er perfekt og at kærlighed er en praksis.

Succes

Succes får 3/5. Det er sådanne dage, der kan få en til at tvivle på sine evner. Men du ved nok allerede, at vejen til succes er belagt med prøvelser og udfordringer. Og som en sand løve, møder du modigt alle disse udfordringer. Tag det som en mulighed at vokse og lære.

Dagens dyr

Hov, hvad er det jeg hører? Er det virkelig tigerens brøl i dag? Ja, det er det! I dag er du en tiger. I den æstetiske skønhed og ro, som en tiger besidder, har du styrken til at springe ud i det ukendte, men med elegance og stil. Der er en grund til, at tigeren er kongen af ​​junglen, og i dag er den grund dig.

Afslutning

Så her står du, Løven, på denne tirsdag den 7. november, klar til at navigere både udfordringerne og glæderne på denne dag. Tag et dyb indånding og husk; du er løve, du har kontrol. Du er en Tiger; smuk, stærk og frygtløs.