Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. Grib dagen med stribet selvtillid!

Dagens humør: 4

Det er en glimrende dag for dig, Jomfru. Planeten Merkur i transit giver dig et skub i den rette retning, og du kan føle dig opløftet og fuld af positive vibrationer. Du vil finde glæden ved de små ting i dag, og det vil skabe et smil på dit ansigt. Husk, det er ‘skyernes små hvide løgne’ – som jo, trods alt, er af sølv – der lyser op i dit sind i dag.

Kærlighed: 2.5

På kærlighedens område kunne der være nogle sten på vejen. Venus er i en lidt spændende vinkel til dit stjernetegn, hvilket kan resultere i udfordringer i relationen til din partner. I stedet for at ignorere problemet, er det bedre at tage tyren ved hornene. Hvem ved, måske skal du tage den første bid af kærlighedens sur-søde æble i stedet for at vente på, at kærligheden falder ned i skødet på dig?

Arbejde: 3.5

Takket være Mars’ indflydelse kan du se frem til en produktiv dag på jobbet. Din væremåde vil være pragmatisk, og du vil være i stand til at tackle hver eneste opgave med lethed. Du vil dog løbe ind i nogle mindre hovedpinetriggende situationer, men husk, ‘Ingen roser uden torne’.

Venner: 5

På vennernes konto kan du regne med en heldig dag! Jupiter, den store gavmilde, smiler til dig, og det kan føre til positive oplevelser med dine nærmeste. Det er tid til at finde din indre fest i blandt dine venner, tage den smørrebrødsagtige hat på og bare danse.

Familie: 3

Med familien kan det blive lidt af en udfordring i dag. Saturn i opposition kan stemme for nogle strenge krav. Men husk, ‘uanset hvor man strømperne vender, er de altid rent hjemmefra’. Sink dit hjerte i familiens vaffeljern af kærlighed og stol på, at komplekserne vil flaske sig.

Succes: 4

Medarbejdere, tag noter, for i dag er du en skinnende stjerne på succesens horisont. Du vil kunne gribe de gyldne muligheder, som universet disker op med. Bare husk, ‘Ikke alle er udstyret med vinger, når solen går ned’.

Dagens dyr: Zebra

I dag er du en zebra, Jomfru. Dit stribede jeg vil hjælpe dig med at stå fast, når konflikter eller udfordringer står for døren. Zebras symboliserer balance og fred, netop noget du skal trække på i dag, mens du bevæger dig fremad. Så tag dit skakternede held med på rejsen og så er dagen din.

Tirsdag, den 7. november, byder på en stribet dag fyldt med muligheder. Men husk, livet ikke altid sort og hvidt, nogle gange er det fyldt med zebrapejsen af nuancer. Og husk, det er virkelig det skønneste ved at være Jomfru – du kan altid finde vej hjem til dit sande selv! Spænd sikkerhedsbæltet, tag hatten på, og vær klar til en ridetur på livets gode gamle karrusel.