Plutos magtfulde påvirkning

Begynd din dag, Stenbuk, ved at bemærke en vis intensitet, der kommer til overfladen inden i dig. Pluto er i retrograd, og bevæger sig tilbage i dit 1. Hus af handling i dag, og giver dig sin dybe kraft i omkring det næste halve år. Denne intense kraft kan manifestere sig som en trang til at arbejde mere med din egen præsentation og selvbillede.

Energilekkager og sundhedsmønstre

I dag skal du være opmærksom på, hvor du måske mister energi. Disse “energilekkager” kan være forbindelser til for mange negative tanker, mennesker eller veje, der dræner dig, eller de kan være så lige frem som dårlig søvn eller kost. Det er vigtigt, at du husker dine grænser og formår at nyde dig selv uden at gå over gevind.

Mercur i Gemini: En periode med mental skarphed

I dag bevæger Merkur sig ind i Gemini, hvor den bliver indtil den 26. Dette skift indikerer en tid, hvor vi er mere interesserede i trivia, informationsbidder og distancerede observationer. Det kan være hyppige ændringer i sindet og emnet, mens Merkur er i Gemini i de kommende uger. Vi er fleksible og hurtige til at gribe emner. Der kan være en mulighed for at få en mental fordel, da vores mentale evner er afstemt til overnaturlige indtryk, hvilket giver os øget indsigt, psykologisk forståelse og opmærksomhed. Vi er tiltrukket af at søge efter sandheder og til uudforskede emner og ideer. Det er tid til at få en dybere forståelse af et problem. Vi kan opdage ny information, der giver os en fordel, eller endelig “se” sandheden i et problem, vi har undgået.

Dybe relationer og personlig vækst

Mars tilbringer måneden i dit solare ottende hus, og Venus er i denne sektor af dit solare kort fra den 5. Derfor kan et forhold være behageligt overraskende eller dybt, og din private verden er animeret. Hvis det ikke er et forhold, kan du vække til begravne ønsker. Du har mere mod til at gøre noget anderledes, kreativt og unikt. Selvom bekendte kan finde dig tilbagetrukket eller fjern, er du mere til stede i tættere relationer, og karisma i kærlighedsforhold er høj.

Nye begyndelser og frigivelse af det gamle

Efter nymånen den 18. er det tid til at slippe noget, der er udløbet eller har vokset sin nytte. Dette vil føre til en reel følelse af frihed og befrielse​.

Konklusion

Selvom du oplever visse udfordringer i dag, husk, at du også har et væld af muligheder foran dig. Med Pluto’s magt og Merkurs mental skarphed har du det, du har brug for, for at navigere i enhver situation. Husk at tage tid til at genkende og løse de områder, hvor du mister energi, og vær klar til at omfavne dybe relationer og personlig vækst i dit liv.