Dagens Horoskop: Fiskene Blotlægger deres Empatiske Natur

I dag, kære Fisk, er du på en vej, der fører dig til en dybere forståelse for andre omkring dig. Din naturlige empati blomstrer, og du kan finde dig selv draget mod dem, der har brug for en hjælpende hånd. Måske er det synet af en hjemløs person i dit kvarter, der vækker din medfølelse, eller måske er det en udsendelse, der viser mennesker i nød i en anden del af verden, der rører dit hjerte.

Dagens energi leder dig til at finde måder, hvorpå du kan vise, at du bekymrer dig. Tænk over, hvad der ramte dig mest, da du satte dig i deres sted. Kanske synet af den hjemløse person, der frøs, får dig til at ønske at donere gamle frakker og tæpper til et lokalt ly. Eller måske så du en udsendelse, der viste folk i en humanitær krise, og du følte trangen til at gøre din regering opmærksom på at hjælpe.

Ved at sætte behovene for dem, der kæmper, foran dine egne i dag, yder du en uselvisk handling af omsorg.

Når vi fordyber os i vores indre jeg, kan vi modtage vejledning om, hvor vores energi bedst kan bruges for at gøre mest muligt godt. Vi kan donere penge eller tilbyde vores tid, men måske kan vi også tilbyde vores evner og talenter for at støtte en organisation.

At designe en hjemmeside, organisere en velgørenhedskoncert, få lokale virksomheder som sponsorer eller endda organisere frivillige er bare nogle af de mange måder at hjælpe på. Måske bliver du rørt til at besøge folk i plejehjem eller til at tage sig af nyfødte, der ikke har nogen familier. I dag kan din indre vejledning dirigere dig til at give dine unikke gaver til verden​.

Husk, kære Fisk, du har en unik evne til at forstå andre på et dybere niveau. Brug denne dag til at gøre en forskel, uanset hvor lille, og du vil finde, at det er lige så givende for dig selv, som det er for dem, du hjælper. Så, hvem vil du række ud til i dag?