A. Morgenstund har guld i mund

Stenbukken, din dag starter med en subtil følelse af uro. Det er ikke som om du er begejstret for ændringer i de hjemlige forhold. Men ting ældes, og da du tænker hurtigt og klart, er det nødvendigt at træffe beslutninger nu, så der kan falde ro over tingene derhjemme​1​.

B. Højdepunktet på dagen

Midt på dagen kan du mærke en stærk træk mod at udtrykke dig selv, takket være planeternes positioner. Lagna (det stigende tegn) er i Kanya (Jomfruen), mens Surya (Solen) er i Vibh (Tyren) og Chandra (Månen) er i Maka (Stenbukken). Disse positioner fremhæver din naturlige Stenbuk-styrke og din evne til at tackle udfordringer med ro og beslutsomhed​2​.

C. Aftenens ro

Når aftenen nærmer sig, bør du tage tid til at slappe af og nyde resultatet af dit hårde arbejde. Du vil føle en fornyet følelse af fred og balance, hvilket vil hjælpe dig med at genoplade dine batterier og forberede dig på den kommende dag.

D. Afslutning

Husk, Stenbukken, at hver dag er en ny chance for at vise verden, hvad du er lavet af. Selv når udfordringerne virker overvældende, har du styrken til at overvinde dem. Hvem ved, hvad morgendagen bringer? Men én ting er sikkert: Uanset hvad der kommer din vej, er du klar til at møde det.