Onsdag d. 7. juni 2023, er en dag, hvor følelserne kan føles som en farlig flodbølge for jomfruerne. Ting, der har været gemt væk i længere tid, har tendens til at dukke op på de mest uventede måder. Selvom ego-relaterede anliggender ikke bør stå i vejen for en kærlig og sund dialog, kan det være nødvendigt at holde skansen oppe for at beskytte dig selv mod nogle aggressive fremfærd​1​.

Undgå Gamle Konflikter

Prøv ikke at begynde samtaler, der tidligere ikke har fundet en sund løsning. Nogle konflikter rummer udløsere, som du ikke er fuldt ud bevidst om, selv når de drejer sig om små og tilsyneladende ubetydelige problemer. Hvis du føler dig provokeret, skal du huske, at det ikke er nødvendigt at reagere på hvert lille stik, der kommer din vej. I stedet for at lade disse gamle stridigheder eskalere, kan du vælge at trække vejret dybt og lade det glide​1​.

Afslutning

Så husk, kære jomfru, at selvom følelserne kan føles overvældende, er det din styrke og evne til at navigere i disse turbulente vande, der virkelig tæller. Gå forsigtigt frem, og vær opmærksom på de potentielle konflikter, der ligger i vente. I stedet for at lade dig rive med af strømmen, tag kontrol og styr din egen vej. Hvem ved, hvad morgendagen vil bringe?