Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Elegant, social og ganske charmerende.

Dagens humør

Humør? Jeg siger 4! Med Jupiter i squared Vædderen, er du pænt fyldt op med energi. Du træder næsten ved siden af dig selv, energien opfylder du rummet med. Du er sprængfyldt med entusiasme – kort sagt, du er vædder med stort V! Det er som om, verden næppe kan følge med i dit hæsblæsende tempo, men husk at tage et par dybe indåndinger i løbet af dagen.

Kærlighed

Med Venus i flugt fra Vædderen, er din kærlighedsscore en solid 3. Efter en vild storm kommer altid stilheden, og nu finder du dig selv i et kærlighedens marehalm. Du kan bedst forstå dette som en chancen for, at du kan trække vejret og mærke efter, hvad du egentlig vil have.

Arbejde

Der er for nyligt sket noget på arbejdsmarkedet, ikke sandt? Vær ikke bange! Med Mars i halv kvadrat til Vædderen, tildeler jeg dit arbejdsliv en karakter på 2,5. Hvorfor så lav? Fordi det er tid, hvor du skal holde lav profil, træde ét skridt tilbage og betragte tingene. Vær tålmodig, noget bedre er på vej.

Venner

Dins venskabsbarometer er i dag 4, ven! Med Saturn i trigon med solen er det en rigtig dag til at kaste dig ud i sociale anliggender. Tid til at hænge ud, dele et grin, eller blot nyde aftenen med gamle venner.

Familie

Familien? En 5’er! Med månen i sextil med Vædderen, er det tid til kvalitetstid med familien. Du ved, den tid, hvor du smider fødderne op på sofaen, omgivet af folk, der kender dig bedst. God mad, god vin, og mængder af kærlighed venter på dig.

Succes

På succesfronten giver jeg dig i dag en 3’er. Der skal altid være balance i universet, og i dag er det på tide at være følsomme over for din egen indre stemme. Uanset udfaldet, skal du huske at både succes og fiasko er del af livets cyklus.

Dagens dyr

Vædder, dagens dyr er flamingoen. Denne fugl symboliserer socialt samvær og graciøsitet – lige som din dag. Præcis som flamingoen, der skiller sig ud i mængden med sin lyserøde farve og elegante gang, vil du i dag fyldes med en følelse af unikhed og charme. Lad denne flamingos rolige og sikre tilstedeværelse være din inspiration i dag.

Dagen i dag

Sådan er det så med dagene, ikke? Den ene dag er op, den næste er ned, men hovedsagen er, du har klaret torsdag den 26. oktober på smukkeste vis. Tillykke med det! Må du gå til ro med et tilfreds smil, når dagen er omme.