Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Papegøje.

Dagens humør

Humøret ligger for Tyren på en solid 4’er i dag. Med Månen i dit sjette hus bringer det en blid simplethed over dig og dine aktioner. Det er en dag, hvor du vil finde glæde i de små detaljer, der gør livet rart.

Kærlighed

Kærlighedsbarometeret for Tyren er på 3. Kærlighedsplaneten Venus er i opposition til dit soltegn. Det kan skabe gnister, men også en smule fnidder. Husk at ingen strid er for stor til at løse, hvis du bare husker at kommunikere.

Arbejde

På arbejdsfronten er der en blæsende sæson, der resulterer i en karakter på 2,5. Merkur passerer gennem dit tiende hus, og det skaber en oplagt mulighed for dig på arbejdspladsen. Det er et tidspunkt for handling, ikke for udsættelse. Hvis du følger den sti, vil belønningen være stor.

Venner

Med Jupiter i dit syvende hus, ser det ud til at være en glimrende dag at omgive sig med venner. Dagens karakter er på 4. Overvej at planlægge lidt sjov og fest. Netværk vil være nøglen til succes denne dag og det bliver kun bedre, jo flere sjove sjæle du samler.

Familie

Familien, den hellige sammentakt, får en klar 5’er i dag. Med Saturn retrograd i dit fjerde hus, vil du finde en dyb forbindelse med familien. Det er tid til at genopbygge broer, mægle stridigheder, og skabe et hjertevarmt, næringsrigt miljø for alle.

Succes

I dag ligger succesen på en solid 3’er. Med Neptun svævende i dit niende hus, er der en positiv følelse af inspiration og fantasi som vil drive dig fremad. Hold dit sind åbent for nye ideer og tanker, og du vil se vejen til succes.

Dagens dyr

Dagens dyr er papegøjen. Papegøjen er kendt for at være energisk, farverig, og kommunikativ – nøjagtig som Tyren vil være i dag. Så lad din indre papegøje komme ud og skabe farve i dit liv.

Endelig er det torsdag den 26. oktober, middag i ugen, men hverken for sent eller for tidligt til at gøre tingene virkelig specielle. Så tag din papegøjefjer i hånden og fløj lige ind i denne vidunderlige dag fuld af nye oplevelser og eventyr.